Kas partneri pikk ekside nimekiri võib olla hirmutav?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Otsime kõik oma elus seda õiget kaaslast, aga kas sind ehmataks ära keegi, kellel on tõeliselt pikk ekspartnerite nimekiri?

Iga suhtega tulevad uued kogemused ja õppetunnid, aga kas suhte lõpus tuleb ka kriitika ja teiste halvakspanu? Iga inimene on erinev ja kõigil on olnud erinev arv suhteid, aga küsimus on selles, kui palju on liiga palju partnereid ja mida sinu partnerite arv su kohta ütleb, kirjutab femalefirst.co.uk.

Briti lauljanna Kerry Katona teatas hiljuti, et abiellub peagi kolmandat korda ning see teadaanne on juba palju vastakaid arvamusi esile kutsunud. Katona pole aga ainuke kuulsus, kellel on abielusid rohkem kui üks olnud.

Teistes tekitab aga küsimusi see, mida teevad need inimesed uutes suhetes teisiti, et suhe püsima jääks ja miks eelmistest abieludest midagi välja ei tulnud.

Tegelikult toimime kõik ju samamoodi - astume suhtest suhtesse ja igast suhtest haarame kaasa kogemused, tunded ja õppetunnid. Iga uus suhe aitab meil ka ennast paremini tundma õppida, sest erinevate inimestega koos olles tulevad välja erinevad iseloomujooned.

Muidugi võib uue partneri puhul tekitada küsimusi asjaolu, et tal on viimase poole aasta jooksul olnud koguni kolm erinevat tüdruksõpra. Sellisel juhul tasub natuke maad uurida, eriti lihtne on see siis, kui teil on ühiseid tuttavaid.

Kui ei ole, siis erinevad sotsiaalvõrgustikud võivad heaks abimeheks olla. Vaata tema profiili, ehk leiad sealt midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles