«Tuvikeste» staar: emaks olemine on lõbus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Applegate
Christina Applegate Foto: AFP / Scanpix

Seriaalist «Tuvikesed» tuntud näitlejanna Christina Applegate armastab aega veeta oma 2-aastase tütre Sagie Grace'iga, sest peab tütretirtsu oma «pisikeseks parimaks sõbrannaks» ning naise sõnul ei piina teda süütunne, et ta on töötav ema.

41-aastane naine, kes abiellus oma pikaaegse partneri Martyn LeNoble'iga veebruaris äärmiselt intiimsel tseremoonial, kus oli vaid kuus külalist, ütles, et talle meeldib oma tütrega aega veeta, sest tüdrukul on hea huumorisoon, vahendab femalefirst.co.uk.

«Räägime tütrega sellest, mida ta unes nägu, mida me päeva jooksul koos teeme, mida eelmisel päeval tegime. Ühesõnaga, räägime väga palju. See on äärmiselt lõbus osa tema arengust, ta on minu pisike inimene, ta on mu väike parim sõbranna,» jutustas Christina elavalt.

Naine tunnistas, et tema arvates on kasulik olla töötav ema. «Kui ma tööle jõuan, siis saan taas omas nahas olla ja see on hea asi, ka mu tütre jaoks. Ma täidan end väljaspool kodu ning tulen ja toon kogu oma jõu temale,» arvas näitlejanna.

Oma mehe kohta on Christina öelnud, et mees aitas teda siis, kui ta võitles rinnavähiga ning kui ta oli oma eelmisest kaasast lahku läinud. «Martyn tuli mu ellu ajal, mil mind ümbritses kaotus nii mitmel tasandil, ta oli mulle tõeliselt suureks toeks. Ma pole kindel, et ilma temata ma oleks sellest kõigest üle saanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles