Varem 176 kilo kaalunud Kristjan jaksab nüüd rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan saates "Kaalul on rohkem kui elu"
Kristjan saates "Kaalul on rohkem kui elu" Foto: TV 3

«Kaalul on rohkem kui elu» jätkub täna õhtul looga 176 kilo kaalunud Kristjani teekonnast tervislike eluviiside poole. Rallihuvilise Kristjani ülekaal paisutas mehe nii suureks, et ta  ei mahtunud enam korralikult autossegi ning ka tervis läks käest.

«Otsustasin saatesse minna oma laste ja oma tervise pärast,» märkis 32-aastane Kristjan, tunnistades, et kõige raskem on olnud langetatud kaalu hoidmine ja loobumine leivast.

Tänu saatele on Kristjan eelneva aasta jooksul vähemalt viis korda nädalas trennis käinud, iga kord 2-2,5 tundi ning tunneb end väga hästi. «Minu puhul ei ole vast oluline kaalukaotus, vaid just enesetunde paranemine, jaksan ujuda kolm kilomeetrit korraga, käia maha pikad maad ja üldse tegeleda kõigega, millest olen puudust tundnud,» rääkis Kristjan.

«Kaalul on rohkem kui elu» on saatesari, mille seitse osalejat on alates eelmise aasta algusest osalenud terviseprogrammis, mis on nende elusid imeliselt muutnud. Osalejate treeneriks, toitumisnõustajaks ja psühholoogiks on Erik Orgu.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles