Marina Riisalu aastapäevakleidi disainis Pohjanheimo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Aivar Riisalu abikaasaga 2012. aastal presidendi vastuvõtul.
Riigikogu liige Aivar Riisalu abikaasaga 2012. aastal presidendi vastuvõtul. Foto: Sille Annuk

Riigikogu liikme Aivar Riisalu abikaasa Marina Riisalu ravib külmetushaigust, et pühapäeval kindlasti presidendi vastuvõtule jõuda. Oma kleidi lasi ta seekord valmistada Pohjanheimo Moemajas, kirjutab Kroonika.

«Vastuvõtule rooman kohale, saagu mis saab,» kinnitas Marina, kes on juba üle nädala põdenud külmetushaigust, mis väljendub ülekuumenemises ja alajahtumises. «Sel aastal on mul viies kord selleks pidulikuks sündmuseks valmistuda. Mu kleit valmib Pohjanheimo Moemajas, juukseid seab Anneli Kangro, kes on ka presidendiproua soengu autor, ja meigi teeb Andzelika Kessa.»

Kleidi jaoks sai Marina inspiratsiooni abikaasa kingitud ehtest. «Tegu on väga erilise, kiiksuga ehtega, mis mulle nii väga meeldima hakkas, et ma ei saanud selleta poest lahkuda. Viisin ehte Pohjanheimole, keda usaldan 110 protsenti, ja lõpptulemusena on mul imeilus nahavärvi pruunikas kleit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles