Heidi Klumi lapsed peavad maiustused välja teenima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: AP / Scanpix

Modell ja saatejuht Heidi Klum tunnistas, et tema neli last peavad maiustused välja teenima, kuid samas hellitab ema neid sünnipäevade ja jõulude puhul.

Saksa päritolu supermodellil ja tema lauljast ekskaasal Sealil on neli last – Leni (8), Henry (7), Johan (6), Lou (3). Kuigi naise sõnul ei hoia ta end laste sünnipäevadel ja jõuludel tagasi, kuid igapäevaselt peavad lapsed maiused välja teenima, vahendab femalefirst.co.uk.

«Lapsed peavad kodutöid tegema. Ja ma olen neile alati õpetanud, et tuleb öelda «palun» ja «tänan». Nad saavad küll tähtpäevadel palju kinke, aga kui nad tahavad minna kiirtoitu sööma või midagi muud head, siis see tuleb välja teenida,» rääkis naine.

«Ma olen armastav ja organiseeritud ema. Nelja lapsega peab sul alati plaan olema, muidu järgneb kaos. Parki minnes jooksevad nad tihti erinevas suunas laiali, seega ma pean pidevalt valvel olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles