Pirgit Toomel: mehe tähelepanu võitmiseks tuleb teda eirata

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Toomel
Pirgit Toomel Foto: Erakogu

Naised, naised, mis te teete? Esimene asi, millega suudate vastassugupoolt endast eemale peletada on meeleheide. Ei tohi meestele järele joosta, neile helistada ega tähelepanu võitmiseks käsi külge panna. Vahel on hea ürgtõdesid meelde tuletada - meestele meeldib jahti pidada!

Ära unusta, et mehed on lihtsad. Palju lihtsamad kui naised, kes ülemõtlemisega kõik keeruliseks ajavad. Nendega on kaks varianti, nad kas on sinust huvitatud või ei ole. Kui oled leidnud endale silmarõõmu, kelle tähelepanu võita soovid, siis tuleb selleks kasutada naiselikku võlu. Meest ei tohi hakata taga ajama, nagu hunt jänest. See ei ole atraktiivne ega pane teda sind tahtma. Vähemalt mitte kauemaks kui üheks ööks.

Tuleta meelde neid austajaid, kes sinuga pidevalt ühendust võtavad, sõnumeid saadavad ja alati olemas on. Nad ei paku sulle huvi. Mida rohkem nad sind aitavad, teenetega üle valavad ja toetavad, seda vähem atraktiivsed nad mehena on. Jah - naised on rumalad. See on ju see, millest unistatakse,  aga kõik on lihtsalt liiga lihtne. Pinget pakuvad raskesti kättesaadavad mehed. Sellised, kes on enesekindlad, salapärased ja tunduvad huvitavad. Miks mitte siis kasutada sama taktikat? Naerata, aga eira.

Tõmba tähelepanu parfüümiga, riietusega ja kontsakingadega. Ole atraktiivne ja tee ennast märgatavaks. Avaram dekoltee või lühem seelik ei ole ka halb idee, aga jäta mehe kujutlusvõimele ruumi. Kanna punaseid riideid. (Usu mind, sel värvil on võlu.) Ole rõõmus, naerata ja vaata, mismoodi ta reageerib. Kui ta sinust huvitatud on, siis ta kutsub sind välja. Meestele meeldib end juhtivas positsioonis tunda. Traditsioonidele kohaselt on siiski nemad need, kes naise kohtingule kutsuvad.  Nii et palun, ära sina esimest sammu tee. Ükskõik, kui palju ta sulle meeldib. Siinkohal ütlen, et vihjed ei ole keelatud, aga läbinägemise vältimiseks pead olema piisavalt nutikas. 

Kui olete esimese kohtinguga ühele poole saanud, siis oota, kuni tema sinuga ühendust võtab. Kui sa talle muljet avaldasid, siis ta teeb seda kindlasti. Ise kontakteerudes näitad ainult enda ebakindlust ja meeleheidet. Naiste esimene viga on see, et nad ei ole kannatlikud. Ainukene viis meest enda kõrval hoida, on temale vabaduse andmine. Ei tohi suruda, ega pealetükkiv olla. Anna talle ruumi end igatseda. Kui sa talle meeldid, siis ta võtab sinuga ühendust.  

Ennast mehele kaela visates ei jõua sa kunagi üheöösuhtest kaugemale. Kui tahad, et ta sinust rohkem hooliks kui kehast, siis lase tal end taga ajada. Naudi seda aega ja põnevust. Ükspäev, kui suhtes oled, siis tunned sellest niikuinii puudust. Mehed armastavad jahti pidada. See tuleneb nende instinktidest. Mida kättesaamatum oled, seda suurem on huvi. Eriti, kui tegemist on isikuga, kes on kõrge enesehinnanguga. Loomulikult pead sa piisavalt tark olema, et õige moment ära tunda, mil on aeg jahikirved kotti pista ja samm järgmisele tasandile astuda, sest ka nemad väsivad.

Kokkuvõttes nimetaksin seda eiramistaktikaks. Naised - eirake, proovige, katsetage ja vaadake, kas toimib. See on parem, kui mehele ootamatult käsi põlvele asetada. Viimane on lihtsalt halenaljakas ja sellise käitumisega kaugele ei jõua. Pigem ole raskesti kättesaadav ja näita, et sul on ka oma elu. Kui ta sinust päriselt huvitatud on, siis ta ei kao ära. Kui ta ainult sinu keha tahtis, siis on tõesti lihtsam klubist tüdruk koju kaasa tirida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles