Carmen Mikiveri tervisenipid: jääkülm vann ja positiivne mõtlemine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu näitleja Carmen Mikiver tabati 2015. aasta lõpul juba teistkordselt purjuspäi autoga sõitmast ja ta pääses vaevu vanglakaristusest. Süüdistuse järgi jäi Mikiver politseile vahele Audru vallas varahommikul kell 4.46. Vereanalüüs tuvastas tal 2,38-promillise joobe. Mikiver sai karistuseks 407 tundi üldkasulikku tööd. «Sain otsuse kätte ja teavitasin kohe teatrit," sõnas Mikiver, "ma ei hakka vassima, on juhtunud väga kahetsusväärne asi. Otse loomulikult õppisin sellest.» Sama teo eest sai näitleja 2013. aastal karistuseks viis kuud tingimisi, kui ta oli vahele jäänud autoroolis 1,8-promillise joobega. Tollal anti talle kolmeaastane katseaeg ja võeti ära mootorsõiduki juhtimise õigus kolmeks kuuks. Kuna seekordse teo pani ta toime katseajal, oli karistus sellevõrra karmim.
Pärnu näitleja Carmen Mikiver tabati 2015. aasta lõpul juba teistkordselt purjuspäi autoga sõitmast ja ta pääses vaevu vanglakaristusest. Süüdistuse järgi jäi Mikiver politseile vahele Audru vallas varahommikul kell 4.46. Vereanalüüs tuvastas tal 2,38-promillise joobe. Mikiver sai karistuseks 407 tundi üldkasulikku tööd. «Sain otsuse kätte ja teavitasin kohe teatrit," sõnas Mikiver, "ma ei hakka vassima, on juhtunud väga kahetsusväärne asi. Otse loomulikult õppisin sellest.» Sama teo eest sai näitleja 2013. aastal karistuseks viis kuud tingimisi, kui ta oli vahele jäänud autoroolis 1,8-promillise joobega. Tollal anti talle kolmeaastane katseaeg ja võeti ära mootorsõiduki juhtimise õigus kolmeks kuuks. Kuna seekordse teo pani ta toime katseajal, oli karistus sellevõrra karmim. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Endla teater jättis näitlejate haigestumise tõttu mitu etendust ära, kuid Carmen Mikiveril õnnestus kopsuviirusest pääseda. Ta ütles ajakirjale Naised, et jäi terveks ilmselt seetõttu, et on harjunud end karastama.

«Võib-olla on siin oma osa sellel, et võtsin 25 aastat järjest igal hommikul jääkülma vanni, muidu ei saanud üles ärgatagi,» tunnistas ta. «Nüüd olen külma vanni asendanud külma dušiga. Mulle karastamine sobib ja kui keegi ütleks, et tule jääsuplust proovima, siis ma arvan, et teeksin selle ka ära. Lisaks nühin end tugeva harjaga ja proovin mõelda positiivselt.»

Carmeni meelest oli etenduste ärajätmine õige otsus, sest haigeid inimesi ei peaks sundima koos tervetega tööle tulema. «See on õige, et tööandja ei lase tekkida olukorral, kus üks nakatab teist ja pärast on kõik haiged,» nentis ta. «Inimesed kaotavad kodus haige olles küll raha, aga kui sul tervist ei ole, mida sa selle rahaga peale hakkad? Ja raha pole ju kunagi küllalt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles