Kõige lihtsam moodus, kuidas petjat vahele võtta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moodne tehnoloogia on muutnud palju ka inimsuhteid. Lisaks paljudele võimalustega teistega mugavalt suhelda, saab sel suhtlusel ka paremini silma peal hoida.

Briti küsitlus tegi kindlaks, mis moel on kõige rohkem truudusemurdmisi vahele võetud. Selgus, et kõige rohkem on peitjaid avastatud telefonis nuhkimise abil, kirjutab Daily Mail.

Näiteks märgiti ära, et moodne nutitelefon avab kohe sissetulnud sõnumi ja kuvab seda ekraanil, ilma et kõrvalseisja peaks otseselt ise nuhkima hakkama.

Küsitlus viidi läbi 2400 täiskasvanu seas, kes olid kõik kas ise petmisega vahele jäänud või oli seda teinud nende partner. 41 protsenti küsitlusele vastanutest kinnitas, et salasuhe tuli avalikuks tänu petja telefonis nuhkimisele.

Teisele kohale (23 protsenti) jäi truudusetuse avastamine läbi sotsiaalmeedia (näiteks Facebook) ning kolmandale (13 protsenti) partneri arvutis või tahvelarvutis tema isiklikes toimikutes soramine.

Vähemuse puhul (11 protsenti) osutus selleks näost–näkku vahele jäämine ning kõigest 5 protsenti sai patust teada tänu sõbra või lähedase kaebamisele. Kõigest 2 protsenti patuoinastest tunnistas oma kõrvalhüppe süümepiinade ajel ise üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles