Tänu baleriinadele sai Tory Burchist miljardär

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tory Burch
Tory Burch Foto: SCANPIX

Moemaailma suurnik Tory Burch lõi esimese moekollektsiooni 2004. aastal oma kodu köögis. See oli kohe menukas – Burchi tuunikatest sai Ameerika naistele justkui vormirõivas.

Tory Burchi boheemlaslik stiil on tarbijatele vägagi meelt mööda, see on teinud tast tänaseks miljardäri, kirjutab Forbes. Märtsis lisatakse Tory Forbesi maailma miljardäride edetabelisse. Seal on muide vaid käputäis naisi, kes on oma varanduse ise teeninud, mitte päranduseks saanud. Näiteks on seal Oprah Winfrey, Meg Whitman ja korrigeerivate aluspükste looja Sara Blakely, kes lisati rikaste nimekirja eelmisel aastal.

Suure edu tõi Toryle 2006. aasta, mil ta tuli välja oma menukaima toote - baleriinadega. Madala tallaga nahast kingad nimetas ta oma ema järgi «The Revaks». 2008. aastal nimetati Burch parimaks aksessuaaride disaineriks ja Oprah Winfrey kuulutas, et igal naisel peaks olema vähemalt üks paar baleriinasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles