Tuntud selgeltnägija Ilona Kaldre sai «Selgeltnägijate tuleproovi» võtetel tõsiselt vigastada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

Laupäeval, 29. detsembril, kell 20:20 näidatakse Pervõi baltiski kanalil  «Selgeltnägijate tuleproov. Kolmas ülemaailmne» müstilist episoodi, kus ühel katsel kaotab Eestist pärit selgeltnägija Ilona Kaldre peaaegu nägemise.

Saate igas episoodis peavad paranormaalsete võimetega selgeltnägijad läbima raskeid katsumusi. Mõnikord osutuvad katsed tõeliselt ohtlikuks, nagu juhtus ka Eesti osalejaga.

Mahajäetud maja, seitse õudust täis tuba - ülesandeks oli tunneteda, mis sensitiive ees ootab ja valida endale ese, mis aitaks neil ellu jääda. Abiks võis valida kas tulekustuti, gaasimaski, vihmavarju, soojad riided, kummisaapad, kindad, noa või isegi telefoni.

Ilona Kaldre meenutab: «Igal inimesel on omad hirmud. Mina kardan väga tuld. Ja sellel katsumusel ma ennustasin, et saab olema palav… Teadsin, et ei pääse sealt, hakkasin paanitsema. Ma oleksin ju võinud keelduda ja sinna ruumi mitte siseneda, aga... Kõik, mis ma mäletan oli ere säde ning gaasi põlema lahvatamine. Mul said kõrvetada nägu ja juuksed, aga kõige hullem oli, et võtete jaoks pandud ripsmepikendused hakkasid sulama ja voolasid silma. Kaks päeva pidin  veetma haiglas ning vaatamata arstide pingutustele, pole mul nägemine veel lõplikult taastunud.»

Millise abivahendi valis Ilona kaitseks tule vastu ja kas ta jääb saatesse edasi pärast sellist ekstreemset ja edutut katset? Saadet «Selgeltnägijate tuleproov. Kolmas ülemaailmne»näidatakse ka pühade ajal tavalisel kellaajal – laupäeviti, kell 20:20. Saade on eestikeelsete subtiitritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles