Kümme tüütut harjumust, millest mehed võiks vabaneda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed, naised armastavad teid, kuid on teatud harjumused, mis õrnemale soole närvidele käivad ning millest te võiksite vabaneda.

Naised, teate küll neid hetki, kui silmad lähevad suureks ja peast jookseb läbi mõte: kas ta tõesti tegi just seda? Mõnikord on nii, et hoolimata sellest, kui palju sa meest armastad, on tal siiski teatud omadused või harjumused, mis sind hulluks ajavad, kirjutab YourTango.

1. Spontaansete reiside planeerimine

See võib olla šokeeriv, aga naistele ei meeldi üllatusreisid. Probleem üllatusreisidega on see, et naistel pole planeerimiseks piisavalt aega.

2. Pärast seksi magama jäämine

Psühholoogid on välja selgitanud, et pärast seksi vestlemine ja kallistamine on sama olulised kui vahekord ise.

3. Mittekuulamine

Naiste arvates on see üks kõige hullemaid omadusi, kui mehed neid ei kuula. Kuid uuringutega on kindlaks tehtud, et mehed ja naised keskenduvad erinevalt ning et mehi segab rohkem see, mis taustal toimub. Keskenduge oma naistele, mehed!

4. Prilllaua üles jätmine

See on teine asi, mis naisi väga häirib. Muidugi võtab vaid hetke aega prilllaua alla lükkamine, kuid ikkagi tekitab see tunde, justkui mees ei kuulaks ega respekteeriks sind.

5. Küünetükkide ja habemeajamiskarvade vedelema jätmine

See on häiriv ja ühtlasi rõve, kui isikliku hügieeniprotseduuri tagajärjel jäävad jäänused mööda elamist laiali. Ometi tahavad naised, et mehed habet ajaks, sest suuremale osale naistest ei meeldi habemed.

6. Sõbrad, kes naisele ei meeldi

Selles osas on küll raske midagi muuta, kui mees ei näe oma semusid samas valguses, kui sina seda teed. Naised tahavad, et mehe sõbrad toetaks ja kiidaks suhte heaks, kuid võib-olla pead mehele aega andma, et ta mõistaks, mis sind tema sõprade juures häirib.

7. Halb stiilitunnetus

Suur osa vallalistest naistest peavad mehe stiilitunnetust üheks olulisemaks asjaks mehe juures. Naised märkavad kõike alates mehe soengust kuni jalanõudeni. Lisaks märkab naine ka mehe rõivaste värve.

8. Teenindava personali halvasti kohtlemine

See, kuidas keegi võõraid kohtleb, ütleb nende kohta nii mõndagi ja kui mees pisiasjade pärast närvi läheb, siis see naistele muljet ei avalda.

9. Mobiiltelefoni kasutamine kohtingul

Sõltuvus mobiilsetest seadmetest on tõusuteel ja ka naised kannatavad selle all, aga mobiili kasutamine terve kohtingu vältel? See ei sobi.

10. Ebameeldiv seksipoos

Naiste arvates on kõige ebameeldivam seksipoos see, kui mees üritab tagantpoolt siseneda. Naiste sõnul on see valulik ning üldse mitte intiimne. Mehed, seksipoose on tohutult palju, unustage tagumise ukse kaudu sisenemine ära!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles