Merle Palmiste: punane suu mõjub nagu magnet!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiskümmend on parim vanus, kuulutab Merle Palmiste.
Viiskümmend on parim vanus, kuulutab Merle Palmiste. Foto: Maiken Staak

Kristina Herodes kirjutab raamatus «Jumestusjutud» näitlejanna Merle Palmiste ilutrumbist, milleks on punane huulevärv.

Eesti teatrimaailma säravaim diiva Merle Palmiste ei karda end jumestades dramaatilisi toone. «Number üks minu meigis on punane suu! See on minu kindel trump,» deklareerib Merle südikalt. «Mulle meeldib ja sobib ja ma tunnen ennast nii hästi. Tihti öeldakse, et rõhutage kas huuli või silmi – see on jama! Võib kõike rõhutada. Aga kui punane suu on peas, siis on juba nägu peas. Punasel huulevärvil on palju häid omadusi, see teeb isegi hambad valgemaks.»

Tihti kardetakse, et väga erksa huulevärvi kandmine on tavaelus sama lihtne ja mugav nagu köietants – vähimgi lonks veiniklaasist või vale liigutus ja värv saab rikutud, kulub ebaühtlaselt maha või läheb üle ääre. Merles pole selle hirmu varjugi: «Perfektsus ei ole minu eesmärk, mulle meeldib itaallaste lohakas elegants. Ja olgem ausad, siin polegi midagi muretseda -  huulepulgad on tänapäeval päris püsivad.»

Meestele mõjub punane suu loomulikult nagu magnet, kuid Merle usub siiski, et eeskätt tajuvad nad energiataset, harmooniat ja seda, kes sa oled. «Mulle igatahes tundub, et kuigi naised võtavad iga detaili jube tõsiselt, et oi-oi-oi, siit on liiga peenike, siit liiga paks, siis mehed ei pane seda üldse tähele. Neile mõjub naine kui tervik.»

Merle Palmiste julgeid ja sädelevaid mõttekäike saad nautida raamatust «Jumestusjutud». Palju põnevat jumestamisest ja kuulsates kaunitaridest saad teada ka liitudes raamatu leheküljega Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles