Anu Saagimi supervormi saladus

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim raamatus "Jumestusjutud" - Denis Kovalenko soenguga.
Anu Saagim raamatus "Jumestusjutud" - Denis Kovalenko soenguga. Foto: Maiken Staak

Kristina Herodes kirjutab raamatus «Jumestusjutud» Anu Saagimi hea vormi saladustest.

Anu Saagim on kogu elu püsinud sale ja sihvakas, tema supervormis keha on paljude imetlemise ja kadestamise objekt. «Mingi eriline trenniinimene pole ma kunagi olnud. Igal sügisel ja pärast uut aastat alustan uuesti ja lähen jõusaali. Aga tüdinen alati ära, see rauatõstmine on nii nüri! Parem võtan ratta või ema koera ja liigun väljas,» tunnistab ta.

«Mul on oma saladus, aga ma ei tea, kas ma ikka tahan seda paljastada,» intrigeerib ta naerdes, kuid muudab samal hetkel meelt – kadedust ta ei tunne ja tal pole midagi selle vastu, kui teisedki naised head välja näevad.

Ta teeb hommikuti sada kõhulihasteharjutust. Iga päev. «Ma olen kärsitu inimene, ma tahan kohe ja imekiiresti tulemusi näha! Hommikul suure hooga kõik kohe ära teha on palju lihtsam, kui edasi lükata.»

Kuid kõhulihaseharjutuste kõrval on tal teine veelgi tõhusam trikk, mille kaunitar õppis ära suvel Saaremaal olles. «Minul peavad olema lihtsad asjad! Pole aega ega tahtmist pingutada eriliste asjadega. Trenni minnes näiteks pead asjad võtma, kokku pakkima, sättima, minema, tulema – mu huvi langeb kohe. Parem koduste vahenditega, kiirelt, lihtsalt ja odavalt!»

***

Anu Saagimi supervormis püsimise täpsed trikid saad teada raamatust «Jumestusjutud». Palju põnevat jumestamisest ja kuulsates kaunitaridest saad teada ka liitudes raamatu leheküljega Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles