Tanja Mihhailova: kui ma oleks eestlane, oleks mul olnud sada korda lihtsam läbi lüüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mihhailova
Tatjana Mihhailova Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tantsija ja laulja Tanja Mihhailova rääkis ajakirjale Tervis Pluss, kuidas ta oma karjääriga alustades esimesel kursusel ei osanud «Miss Saigoni» muusikali osaliseks kandideerida, sest ei saanud kuulutusest aru.

Koolis seinal kuulutust nähes ei mõistnud ta selle sisu ja arvas, et tegu on missivalimistega, sest ei osanud siis veel eesti keelt. Hiljem mõistis ta kahetsusega, et tegu oli muusikaliga, mille osalised said tagatipuks ka Saksamaale sõita. Temal õnnestus aga tänu sellele ilma katseteta võtta osa «Kabareest», sest kõik osalised olid ära Saksamaal. Nõnda sai ta võimaluse silma paista ning edasi kutsuti teda juba «Chicagosse».

Tänuliku inimesena teab ta, et tal on hästi läinud, kuid ette on tulnud ka kibedamaid päevi. «Olen nüüdseks juba suht paksu nahaga,» tunnistas Tanja. «Kui ma oleks eestlane, oleks mul olnud sada korda lihtsam läbi lüüa, kuid samas ei oleks ma see, kes ma olen.»

Loe pikemalt persoonilugu Tanja Mihhailovast Tervis Pluss novembrinumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles