Reedel toimub Kadri Kruusi stuudiomüük

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kruus
Kadri Kruus Foto: Kadri Kruus

Reedel 12. oktoobril kell 14:00-19:00 toimub Loomeinkubaatoris (Baltika kvartal, Veerenni 24, IV korrus, Designer Leather Goods stuudios) Kadri Kruusi stuudiomüük. Huvilised saavad piiluda nahadisaineri töötuppa ning soetada värskemaid pärleid uusimast loomingust.

Kollektsiooni Mademoiselle iseloomustab kõige paremini Coco Chanel´i ütlus: «Et olla asendamatu, tuleb olla eriline.» Sügistalvine kollektsioon koosneb efektsetest, kuid samas funktsionaalsetest igapäevakottidest. See on inspireeritud kaunitest ning jõulistest naisenatuuridest

«Miksisin erinevaid stiile ning nahku. Näiteks punkkultuurist inspireeritud neetidega kaunistatud kotile lisab sensuaalsust pastelne sirelililla vooder ning kroko-mustriga rihm,» kirjeldab Kadri enda loomingut.

Erinevas suuruses igapäevakottidest peaks igaüks just endale sobiva leidma. Kaaludes koti soetamist mõtle eelnevalt, mida päeva jooksul vajad. Telefoni, meigikotti, rahakotti,   võtmeid? Või kannad lisaks sellele kaasas ka sülearvutit või mõnd paberikausta?  Armastad kotti kanda nii et käed on vabad? Või toetad sangad randmele?

Üritusele on eelregistreerimine. Oma tulekust anna teada hiljemalt neljapäevaks 11.oktoobriks e-posti teel:  kontakt@kadrikruus.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles