Soomlanna ostis oma 18-aastasele tütrele silikoonrinnad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silikoon implantaadid
Silikoon implantaadid Foto: SCANPIX

Soomlannast ema ostis oma 18-aastasele tütrele silikoonrinnad, kuna neist võib tütre karjääris abi olla.

Soome telekanal TV5 käivitab järgmisel nädalal uue saatesarja Tallinnast ning üks selle persoone on noor soomlanna Marianne Kallio, edastab iltasanomat.fi.

Iluduskuningannaks saamisest unistav Kallio sai silikoonrinnad Tallinnas Tiina Jylhä kliinikus, kui oli saanud 18-aastaseks.

Silikoonrinnad kinkis noorele naisele ta ema Hannele Kallio. Ema sõnul tahab ta tütre iludusvõistluse karjääri igal viisil aidata.

«Olen veendunud, et silikoonrinnad aitavad ta unistustel täituda. Missinduse ja modellinduse maailmas on karm konkurents ning üsna paljudel on silikoonid. Et seal läbi lüüa, tuleb pidevalt olla ilus ning tegeleda oma välimusega. Silikoonid on töö seisukohalt tähtsad,» sõnas ema.

3500-eurose hinnaga silikoonrinnad maksab ema kinni mitmes osas. Ema sõnul on summa küll suur, kuid ta on oma tütre jaoks valmis kõigeks.

«Marianne on oma ea kohta väga täiskasvanuliku mõtlemisega. Kui tahad ilumaailmas läbi lüüa, siis tuleb silikoonid hankida võimalikult noores eas. Ta oleks need lasknud endale panna varem või hiljem,» jätkas ema.

Miss Soome iludusvõistlusel ei ole silikoonrinnad lubatud, kuid ema see ei häiri.

«Silikoonid võivad avada selliseid uksi, kus oodataksegi, et naisel peavad silikoonid olema. Nendeks on näiteks Miss Bikini ja Miss Helsinki iludusvõistlused ning fotosessioonid,» selgitas ema.

Marianne Kallio on juba enne silikoonide panemist osalenud paljudel iludusvõistlustel.

«Olin selle aasta Miss Globe´i võistlusel meedia lemmik ja olen ka 2012. aasta Festari miss. Lasin silikoonid panna, sest olen neid tahtnud alates teismeliseea algusest. Iludusvõistlustel tuleb kena välja näha ja karjäärile aitavad need kaasa,» lausus Marianne Kallio.

Marianne Kallio poiss-sõbral oli seevastu natuke raske harjuda, kui ta kallim saabus Tallinnast koju suuremate rindadega.

Noore soomlanna sõnul ei pea ta end silikoonrindade jaoks liiga nooreks. Samas ei ole ta tutvusringkonnas ühtegi temavanust, kellel oleks kunstrinnad.

«Olen oma uute rindadega rahul. Operatsiooniarmid paranesid kiiresti. Olen saanud oma uute rindade kohta positiivset tagasisidet. Tahtsin suuremaid rindu ning nüüd on nad mul olemas,» nentis soomlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles