Neliteist põhjust, miks sa ikka veel vallaline oled

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad teada, miks unelmate mees pole veel baaris sulle jooki ostnud või toidupoes sinuga juhuslikult sama mahlapaki järgi kätt sirutanud? Siin on neliteist põhjust.

On reede õhtu. Su sõbrannad on kõik oma kuttidega kohtingutel – kes on õhtusöögil, kes kinos. Sina oled üksinda kodus. Miks sa ikka vallaline oled? Portaal YourTango edastab neliteist kõige levinumat põhjust, miks naised omale õiget kaaslast ei leia, võib-olla aitavad need sul mõista, miks sa veel üksi oled.

1. Sinu nõudmised on liiga kõrged.

2. Sinu keskmine nimi on Negatiivsus.

3. Sa ajad taga valesid kutte.

4. Sa oled halb kuulaja. Kuulamine ei seisne vaid kuulmises, aga kogu öeldava info kättesaamises. Pane tähele kaaslase kehakeelt, pilke, sarkasmi ja asju, mida ta ütlemata jätab.

5. Võib-olla oled vales kohas. Võib juhtuda, et sulle ei sobi linna- või maamehed. Sellisel juhul peaksid ringi vaatama teistes piirkondades.

6. Sa ei hoolitse enda eest. Kenad riided, korras soeng, meik, trenn ja oma toitumise jälgimine (!).

7. Sa pole eksist üle saanud.

8. Oled kriitiline ja ebakindel.

9. Annad liiga kergelt alla.

10. Oled kurnatud. Kui sind on eelnevalt ära kasutatud või sulle haiget tehtud, siis see on minevik. Sellel ei tohiks olla olevikus kohta.

11. Sa ei oska komplimente ega lahkeid tegusid vastu võtta.

12. Sinust ja igast sinu teost kiirgab meeleheidet.

13. Sa ei oska üksi olla. Meestele ei meeldi naised, kes kogu aeg seltskonda vajavad ega oska üksinda olla.

14. Sa ei tahagi tegelikult suhet. Võib-olla sa ei tunnista seda endale, kuid äkki oled vallaline seetõttu, et sa ise oled nii otsustanud? Naudid sõbrannadega väljas käimist ja meestega flirtimist, milleks end tõsiselt siduda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles