Crocsi sügisesed jalavarjud lastele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: crocs

Crocsi uus kollektsioon on mõeldud sügisilmadeks lastele.

Koolide ja lasteaedade hoovides on veelombid, millest on mõnus kiiresti läbi astuda või nendesse lihtsalt hüppama ja vett plärtsutama jääda. Juba eelmisel hooajal paljudele tuttavaks saanud Crocsi vihmasäärikud Kids Crocband Jaunt on selleks sügiseks saanud endale täiendust kahe uue saapamudeli näol.

Kergest Croslite-materjalist valatud Kids' Handle It Rain Boot saapad on lihtsad jalga tõmmata tänu sääreosa äärde disainitud sangadele. Mügarlik tald kindlustab saabaste mittelibisemise erinevatel pinnakatetel käies. Suurustes 22-31 müüdavate kummikute värvivalikust on leida sobivaid variante nii poistele kui ka tüdrukutele, lisaks on saadaval Hello Kitty ja Batman-teemalised eriversioonid.

Natuke vanemad, stiilitundlikud ja värvikirevuse asemel klassikalisemat joont hindavad preilid võivad oma jalgu pori eest kaitsta uue Girl's Wellie Rain Boot-saapamudeliga. Saapa sääre ja ninaosa kerget Croslite-materjali on täiendatud kummist välistallaga, mis tagab jalatsile pika ea ja hea haakuvuse pinnakattega.

Kui aga päike veel paistab ning ilm on kuiv ja soe, siis on mõnus joosta õue Crocsi retrostiilis tennistega Hover Kids. Need on kerged ja mugavad - tallaosa Croslite-materjali täiendab pealses kasutatud canvas-riie või nahk.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles