Mida on võimalik mehe välimuse põhjal tema kohta teada saada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas mehest saaks hea isa? Kas ta on usaldusväärne? Kas ta on voodis hea? Kõike seda saab teada tema välimuse järgi.

Kui tahad neile küsimustele vastust, vaata mehe välimust ja kui oskad detaile märgata, võidki vastused leida, kirjutab MSN Glo.

Tema «pakendi» suurus

Unusta ära mehe jalad. Vaata tema sõrmi, et teada saada, milline on tema «pakend». Teadlased on kindlaks teinud, et mida erinevamad on pikkuselt mehe nimetissõrm ja abielusõrmusesõrm, seda pikem on tema peenis erutunud olekus.

Tema joomiskombed

Tumedate silmadega meestel kujuneb väiksema tõenäosusega alkoholisõltuvus kui heledate silmadega meestel. Võimalik selgitus asjale on see, et tumedate silmadega inimestel on kõrgem tase melaniini – värvainet, mis kiirendab kehaimpulsse. Tõlge: kui tumedate silmadega mees joob kolm alkohoolset jooki, võib ta olla rohkem purjus kui heledate silmadega mees, kelle kehas on vähem melaniini. Seetõttu joovad tumedate silmadega mehed vähem ja tänu sellele ei jää nad alkoholist ka sõltuvusse.

Tema usaldusväärsus

Ühe uuringu järgi on laiema näoga mehed vähem usaldusväärsed kui kitsama näoga mehed. Uuest uuringust selgus, et laiema näoga mehed valetavad ja petavad sama palju kui kitsa näoga mehed. Võimalik selgitus: laiema näoga mehed kipuvad olema füüsiliselt suuremad, seega on neil ka rohkem testosterooni.

Tema oskused voodis

Kogukamad mehed peavad voodis kauem vastu. Põhjus? Meestel, kes kipuvad olema natuke «pehmed», on rohkem naissuguhormoone, mis aeglustavad nende orgasme. Kuna nad on võimelised voodis kauem vastu pidama, stimuleerivad nad oma partnereid ka kauem.

Tema edukus

Korralikult habet ajavaid mehi peetakse edukamaks kui mehi, kes kasvatavad habet. Selle tõestuseks võib vaadata näiteks Forbesi maailma rikkaimate inimeste nimekirja, millest selgub, et 86 nimekirjas olevast mehest vaid 8 kasvatavad habet või vuntse. Kehakeeleeksperdid kinnitavad, et puhtaks aetud näoga inimesi kiputakse rohkem usaldama. Samas arvatakse, et habe sümboliseerib mehelikkust.

Tema potentsiaal olla hea isa

Kõrge testosterooni tasemega meestel on tugevamad lõuad ja tugevad kulmud. Lisaks on nad analüütilisemad, vähem intuitiivsed, nad pole verbaalselt niivõrd oskuslikud ja isadena kipuvad olema eemalehoidvad. Kui otsid head isa oma tulevastele lastele, otsi meest ümaramate, pehmemate näojoontega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles