Mitu voodikaaslast võiks inimesel elu jooksul olla? Näiteks kümme?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On alati keeruline tunnistada, mitu sekspartnerit sul elu jooksul on olnud, kartes, et see number võib olla liiga väike või liialt suur. Kuid uue uuringu kohaselt on ideaalseks kaaslaste arvuks 10.

Uuringu järgi on kümme ideaalne number, sest rohkem kui kümme jätab valimatu mulje ja vähem kui kümme tähendab, et sa pole voodis piisavalt kogenud, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kohtinguleht SeekingArrangment.com korraldas küsitluse, millest selgus, et 50 protsenti naistest ja 46 protsenti meestest pidas kümmet partnerit ideaalseks.

11 protsenti naistest ja 10 protsenti meestest arvas, et vahemikus 10-30 partnerit on normaalne.

Kõigest 30 protsenti meestest ütles, et tahaksid teada, mitme mehega naine on maganud. Enamik meestest tunnistas, et neid ei huvita naise partnerite arv.

Kohtingulehe asutaja Brandon Wade ütles, et kohtingute maailm muutub kiiresti. «Mulle tundub, et me kõik oleme tolerantsemaks ja seksuaalselt seiklushimulisemaks muutunud,» sõnas Wade. «Kui me oleks sellise küsitluse läbi viinud kümme aastat tagasi, oleks mehed eeldanud, et naiste sekspartnerite arv on tunduvalt madalam.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles