Galerii: Eesti moebränd MARIMO esitles sügis-talv kollektsiooni «Restlessness»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. septembri õhtul kogunes Bastioni Aeda suur hulk rahvast, kes külma ilma trotsides olid tulnud nautima rõivabränd MARIMO sügis-talv 2012/2013 kollektsiooni «Restlessness» esitlust.

Rahva meeleolu enne show’d aitasid luua Avoni poolt tutvustatavad lõhnad ning kõiki külalisi ootavad kinkekotid, sooja aitasid hoida tervituseks pakutud Viru valge maitseviina šotid. Õhtu juhatas sisse Margus Vaher.

MARIMO disaineri ning loovjuhi Mariliis Soobardi sõnul on esitletud kollektsioon inspireeritud inimeste rahutusest – kunagi ei olda rahul seal, kus ollakse. Nähes inimesi, ka iseennast, kõrvaltvaataja pilgu läbi, sai selgeks, et mitte miski, mis Sa saavutad või juba saavutanud oled, ei paku täiuslikku rahu - olles ühes punktis, leiame, et kusagil mujal on siiski parem... Kollektsioon peegeldab seda mõtet, kuid väljendab rõivaid siiski suursugusena, andes mõista, et tegelikult võib siiski just selles ajapunktis kõik ideaalne olla.

Peale rõivaste esitlust lõi meeleolu Margus Vaher trio, kelle esituses sai kuulda töötlusi nii maailma rokiklassikast kui eesti muusika kullafondist.

Kollektsiooniga saab lähemalt tutvuda MARIMO kodulehel. Ürituse toimumisele aitasid kaasa Bastioni Aed, Viru Valge, Davines, Sokisahtel, Avon, Kingakaubamaja ning TeGaDe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles