Sügise kuumimad soengustiilid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Palermo
Olivia Palermo Foto: SCANPIX

Raske uskuda, aga sügis on kohe käes. Paljudele tähendab see ühtlasi, et on aeg soengut vahetada. Selle sügise kuumimad soengutrendid on suured lokid, punutised, klassikaline šinjoon ja värvilised triibud, teatab Galtime.

Lahtised suured lokid

Romantilised suured lokid on jätkuvalt moes (pildil Olivia Palermo). Hea uudis on see, et neid on lihtne teha. Pärast juuste fööniga kuivatamist piserda juustesse veidi juukselakki ja tee ümmarguste lokitangidega juukseotstesse lokid. Seejärel lisa veel veidi lakki ja kammi juuksed õrnalt laia harjaga läbi. Viimaks lisa veel pisut juukselakki ja soeng ongi valmis!

Punutised

Punutised on praegu tõeline hitt. Miks mitte kombineerida punutisi lokkidega? Vaata SIIT pilti, kuidas seda tegi Selena Gomez. Selena peas on kaks prantsuse patsi, mis saavad kuklas kokku. Esiteks tee eelneva õpetuse järgi lokid ja seejärel punu pats. Esialgu võib tunduda, et punutised on väga keerulised, kuid need nõuavad vaid pisut harjutamist ja kui juustes on lokid, ei ole ka patsi korrapäratus nii silmatorkav.

Klassikaline šinjoon

Šinjoon on lauljatari Adele üks lemmiksoengutest. See on samuti soeng, mis tundub erakordselt keeruline, kuid tegelikult on lihtsamast lihtsam. Kammi juuksed läbi, kuni need on siledad ja piserda neile juukselakki. Tõmba sõrmedega juuksed kuklasse ja harja need suure lapiku harjaga hobusesabasse. Lase juustesse ja patsi pisut juukselakki ning tupeeri veidi patsi, et see muutuks volüümikamaks. Patsi pealmised juuksed silu harjaga ühtlaseks ja keera patsist tulevad juuksed ümber patsikummi. Kinnita juuksed juuksenõeltega ja peida otsad krunni alla. Ära pelga kasutada rohkelt juuksenõelu, et soeng jääks pidama.

Värvilised triibud

Kui tahad proovida värvilisi triipe ja ei taha kasutada püsivärvi, siis proovi kriiti! See on lõbus trend, mis sobib erinevas vanuses naistele. Esiteks tee juuksesalk niiskeks, seejärel keeruta seda ja hõõru sellele kriiti nii palju kui soovid. Kui oled värvimise lõpetanud, siis kinnita see sirgendaja või lokitangidega. Ära kasuta juustes lisaks teisi vahendeid, sest muidu muutub kriit «kummiseks». Kriit tuleb pestes kergesti peast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles