MyFitness rahustab Kristiine klubi kliente: kuulujutud ei vasta tõele

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyFitness Kristiine klubi vastuvõtulaud ja sõbralik teenindaja Kristi Nurk.
MyFitness Kristiine klubi vastuvõtulaud ja sõbralik teenindaja Kristi Nurk. Foto: MyFitness

Eesti suurima spordiklubide keti MyFitnessi Facebooki seinal lahvatas mitmete klubi klientide poolt pahameelepuhang, kelle sõnul tahetakse MyFitness Kristiine (endine PlanetSport) vanad treenerid n-ö välja puksida ning klubi valdav tantsuline treeningprogramm ühtlustada teiste klubide tunniplaanidega.

OÜ MyFitnessi juhatuse liikme Erkki Torni sõnul pole pahameeleks põhjust. Eile avaldatud sügisprogramm annab sellele ka kinnituse. Sellegi poolest võtsime MyFitnessi klubiga ühendust, et anda spordisõpradele selgem pilt toimunud ja eelseisvatest muudatustest. Miks levisid kuuldused, et MyFitness plaanib endises PlanetSpordi Kristiine klubis selle treeningplaanis tantsutundide arvu vähendada (ka jutud, et endiste PlanetSpordi treenerite tundide arvu vähendada ning nende asemele tuua rohkem klubi vanemaid tegijaid)?

MyFitness Kristiines ei vähene sügisel rühmatreeningute maht, vaid pakume hoopis rohkem treeninguid ning pakume veelgi suuremas valikus varahommikusi ja päevaseid rühmatreeninguid. Tantsuliste tundide osa hoiame samuti samal tasemel, mis eelmisel hooajal. Uue hooaja treeningplaan on nähtav meie kodulehel. MyFitnessil on Tallinnas kolm klubi, mistõttu paljud treenerid annavad treeninguid kõigis kolmes klubis.

Millised plaanitavad muudatused ootavad veel ees MyFitness Kristiine klubi?

Sügisesest treeningplaanist leiab meie liige kõik tuttavad treeningud (kõht-selg-tuhar, fit, bosu, yoga, zumba, dance, step, pilatese ja LesMills kontseptsioon tunnid). Meil on hea meel pakkuda ka uusi treeninguid, mida varem treeningplaanis ei olnud - stretching, selja-eri ning täiesti uudse vahendi ja treeninguna easytone step. MyFitness toob esimesena Eesti spordiklubidesse EasyTone step laua- mis on hea tasakaaluvahend ning pakub väga laialdast treeningvõimalust- stepist kuni intervall treeninguni. Uuel hooajal laiendame ka Kristiine klubi jõusaali, tuues juurde üldfüüsilise treeningu ala ning uuendame ka jõusaali masinaparki. Lisaks vahetame spinningustuudios välja kõik rattad. Plaanis on avada ka uus lastetuba klienditeeninduse kõrval.

Sügis 2012 hooaja treeningplaan on juba avalik ja nähtav meie kodulehel (nädal 36): www.myfitness.ee/tunniplaan

Tõenäoliselt lisandub tunniplaani hooaja vältel tunde veelgi juurde.

Teatavasti on treenerite tööpõllul suur konkurents. Mille järgi otsustate, milline treener saab rohkem treeninguid ja milline vähem?

Oleme väga rahul ja uhked oma treenerite üle. Kuna meil on tänaseks juba mitu klubi, siis treenerid saavad võimaluse anda treeningtunde ka erinevates MyFitness klubides.

MyFitnessil on ajaga kujunenud välja oma kindel ja parimatest treeneritest koosnev treenerite baas, keda liikmed väga hindavad. Meie sooviks on hoida treeneritega pikajalisi suhteid ning läbi selle pakkuda parimat treeningelamust. Treenerite valikul arvestame treeneri oskusi, tema kogemusi, treeningute täituvust ning loomulikult ka tagasisidet oma liikmetelt.

Kas olete märganud ka muutusi klientide liikumises pärast Kristiine klubi avamist? Kas kliente on ka lahkunud?

Olenemata asjaolust, et MyFitnessil on mittesiduv liikmeleping, mis võimaldab lepingu lõpetamist liikmele sobival ajal, on Kristiine liikmebaas olnud väga stabiilne. Pigem on tekkinud juurde uusi spordihuvilisi. Suvel on liikmeid ikka natuke vähem, kuid tunnetame, et inimeste üldine huvi sportimise vastu on viimase paari aastaga kasvanud. MyFitness Kristiinet külastavad ka teiste MyFitness klubide liikmed, kuna MyFitness+ paketiga on võimalik treenida kõikides MyFitness klubides üle Eesti.

Mida plaanite teha, et seniste klientide rahulolematust kompenseerida?

Liikmebaasis on alati liikmeid, kes ei ole teatud asjadega või konkreetse rühmatreeningu pakkumisega rahul - see on loomulik. Anname endast parima ja töötame iga päev selle nimel, et leida lahendusi, mis rahuldaks igat liiget. Hooaja alguses oleme lisamas mitmeid uusi treeningtunde ja täiendame natuke ka oma masinaparki.

Oleme toonud sisse mitmeid uusi huvitavaid tooteid, näiteks kehaanlüüsi testimine, mida saab teha kõikides meie klubides. Üritame ketipõhiselt käia kaasas ka muu maailma trendidega ja võimalusel üritame alati lisada uusi ja huvitavaid tunde tunniplaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles