MyFitnessist lahkunud treener: tegin seda omal soovil

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Kristiine PlantSpordi peatreener ning lühikest aega MyFitnessis olnud Ülle Ptšelovodova otsustas uuest hooajast asuda tööle Reval Sporti, kus paljusid kliente võluv treener nüüd spordijuhina jätkab. Pildil paremal.
Endise Kristiine PlantSpordi peatreener ning lühikest aega MyFitnessis olnud Ülle Ptšelovodova otsustas uuest hooajast asuda tööle Reval Sporti, kus paljusid kliente võluv treener nüüd spordijuhina jätkab. Pildil paremal. Foto: Erakogu

Eesti suurim spordiklubide kett MyFitness on peagi avamas uut klubi Pärnus. Viimati liitis ettevõte Tallinnas Kristiine linnaosas varasemalt tegutsenud PlantSpordi enda ketti ja avas seal MyFitness Kristiine klubi, millega kaasnes pahameel paljudes klientides. Kuid - nagu öeldakse - iga uus algus on raske. Nii klubi juhtkond kui seal varem tegutsenud ja täna tegutsevad treenerid on ühisel arvamusel - kõigi meelt mööda ongi keeruline olla.

Varem PlanetSpordi peatreenerina töötanud Ülle Ptšelovodova lahkus enda sõnul vaid juhuse kokkulangevusel pärast OÜ MyFitnessi Kristiine klubi ülevõtmist ning on nüüd asunud tööle spordijuhina Reval Spordis.

Milline on teie objektiivne hinnang - kas muudatused klubis peaks kooskõlastama klubi klientidega?
Inimeste liikumine tööjõuturul on loomulik nähtus ning seda ei ole võimalik kooskõlastada ühelgi äriettevõtmisel. Tööturg on vaba turg ning tööjõud liigub ikka sinna, kus oskused ja kogemused saavad parima väljundi ja tehtavale tööle väärilise tasu.

Kas Kristiine klientidele on liiga tehtud?
Ei ole. Kui ei ole tegemist turul monopoolses seisundis oleva firmaga, on ka klientidel õigus ja võimalus soovi korral liikuda teise klubisse, kus on nende jaoks sobilikumad treenerid, treeningud ja töötajaskond.

Mis tingis teie lahkumise MyFitnessist?
Soov tegeleda uute ja huvitavate väljakutsetega ning endale südamelähedase tööga.

Kas oli ka kahju minna?
Loomulikult. See on inimlik, et tunned teatud kurbust, sest maha jääb väga palju ilusaid mälestusi, mida kogesin koos klubiliikmetega ja kolleegidega. Olen kõigile neile selle eest südames väga tänulik!

Millised treeningud teie lahkumisega treeningkavast välja jäävad?
Mul ei ole olnud võimalust tutvuda MyFitness sügisese treeningplaaniga. Treening, mida tegin MyFitness Kristiine klubis ainult mina, oli Latino. Kas keegi MyFitness Kristiine treeneritest hakkab andma sarnast treeningut sügisest, jään vastuse võlgu.

Kuidas on klient seotud treeneriga (st kui tähtis on kliendi jaoks harjumuspärane treening tuttava treeneriga)? Kas on juhtumeid, kus treeneri lahkumisega lahkuvad ka mõned kliendid teise spordiklubisse?
Sellele küsimusele oskavad kõige paremini vastata ilmselt klubiliikmed ise. Kuid jah, tõepoolest on tihtilugu nii, et igal treeneril kujuneb välja nn. oma fän-club ja kindlasti liiguvad mõned klubiliikmed koos treeneriga.

Milline on üldine treenerite väljavaade Tallinna tööturul? Kas käib kibe kähmlus ja konkurents?
Head treenerid saavad alati tööd. Üldine konkurents on igas valdkonnas.

Mida arvate - mis on tinginud nn spordiklubide buumi (spordiklubisid avatakse aina juurde) – kas inimesed on muutunud terviseteadlikumaks või on see lihtsalt valik populaarseks muutunud elustiili kasuks?
Ühelt poolt on suurenenud töökohtade arv, kus inimesed istuvad terve päeva arvuti taga ja väheliikuva elustiili tõttu otsivad võimalusi liikumiseks. Teiselt poolt, on märgatavalt tõusnud inimeste teadlikkus tervislike eluviiside vajalikkusest. Nõnda leiavadki paljud tee spordiklubisse. Samas on kindlasti ka üksjagu neid, kes eelistavad kodus või terviseradadel treenida. Samas, polegi tähtis, kus keegi liigub, oluline on, et igaüks leiaks enda jaoks sobilikeima ja meeldivaima liikumisviisi ning oleks terve ja elurõõmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles