Mida mitte teha, kui tunned, et oled ainus vallaline kogu universumis?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui iga su nädalavahetus on täis pulmi, teiste paaridega väljas või katsikutel käimist, on sul palju paremaid valikuid, kui nutmine, jäätise söömine ja enese haletsemine.

Toome teieni veebilehe Glamour abiga kuus nõuannet, mida mitte teha siis, kui sulle tundub, et oled ainus vallaline inimene maailmas.

1. Ära tunne end halvasti, sest oled vallaline

See võib keeruline olla, aga ürita seda enda ja end ümbritsevate inimeste nimel. Keegi ei taha aega veeta tüdrukuga, kes pidevalt räägib sellest, et keegi ei taha temaga välja minna. Sul on õigus mõnikord end halvasti tunda, sest oled vallaline, aga ära lase sellel saada ainsaks asjaks, mis sind iseloomustab.

2. Ära kujuta ette, et oled viies ratas vankri all

Muidugi tahavad su abielus sõbrad vahel omaette olla, aga kui nad sind endaga õhtusöögile kutsuvad, siis mine. Ära räägi pidevalt sellest, et oled viies ratas vankri all. Sõbrad poleks sind kaasa kutsunud, kui nad sind oma seltskonda ei tahaks.

3. Ära keeldu pimekohtingutest...

Kui su parim sõbranna pakub välja, et sa võiks kohtingule minna tema kolleegiga, siis teeb ta seda selleks, et sind õnnelikuna näha. Pealegi võid sa sel viisil kedagi väga lahedat kohata.

4. ...aga ära kõigile ka «jah» ütle

Ole pimekohtingute suhtes avatud, kuid kasuta oma aju. Kui sind üritatakse paari panna kellegagi, kellega sul pole ühtki ühist huvi, keeldu viisakalt. Sõbrad saavad sinust aru ja tõmbavad tagasi.

5. Ära räägi ainult endast sõpradega aega veetes

Kui veedad oma sõbrannadega aega, ära virise kogu aeg selle üle, et oled vallaline. Sõpradele meeldid sa sellisena nagu oled, nende jaoks pole oluline, kas oled suhtes või mitte.

6. Ära arva, et oled elu lõpuni vallaline

Kõigil inimestel on erinev elu, seega kui sa pole veel oma õiget partnerit kohanud, ära arva, et seda kunagi ei juhtu. Mida kauem oled vallaline olnud ja erinevatel kohtingutel käinud, seda paremini tead, mida sa otsid ja milline su unelmate kutt peaks olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles