Kolm nõuannet, kuidas oma elu armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Otsid Härra Õiget? Igaühel on peas kujutlus ideaalse välimusega kaaslasest, aga õnneliku suhte jaoks on vaja enamat kui ilusat välimust.

Hea suhe algab sellest, kui leiad kellegi, kes on sinu sisemise sinaga harmoonias. Tihti juhtub aga suhetega nii, et inimene muutub kellekski teiseks sõltuvuse või halva suhte tõttu, kirjutab YourTango.

Sellest mustrist välja saamiseks tuleb muuta seda, kuidas me end ümbritsevat maailma näeme ja kuidas end selle osana kujutame. Me ei saa otsida sobivat kaaslast, kui me pole iseendaga rahul.

Siin on kolm lihtsalt nõuannet, kuidas alustada oma elu armastuse otsinguid:

1. Tee nimekiri omadustest, mis sellel inimesel võiks olla. Ära mõtle ainult välimuse peale, pane kirja ka isikuomadused, kõik väärtushinnangud ja iseloomujooned, mida sa tahaksid temas näha.

2. Vaata seda nimekirja iga päev ja mõtle minut või paar igale kirja pandud asjale ning miks need sinu jaoks olulised on. Milline inimene su elus on nende omaduste sarnane? Avalda tänu, et see inimene su elus on või oli.

3. Kujuta end ette selle inimesega koos, kellel on need omadused olemas. Ela nii, nagu see inimene oleks olemas. Ole avatud uute inimestega tutvumiseks ja otsi neid omadusi.

Pea meeles: pane kirja vaid need omadused, mida sa tahad. Ära lepi sellega, kes su ideaalile ei vasta, sest õige inimene on kusagil olemas. Kui kasutad positiivset energiat, saabub peagi ta su maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles