37-aastaseselt ei hooli mehed enam oma rõivastest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: AFP / Scanpix

Uus kummaline Briti uuring tegi selgeks, et enamik mehi loobub naiste meelehärmiks teadlikest stiilivalikutest kindlas eas.

Küsitluses osales 2000 üle 50-aastast naist, vahendab Daily Mail. Uurijad tõid selle põhjal välja vanuse, mil mehed enam oma välimusest ei hooli ja hakkavad kandma väljaveninud T-särke või kulunud teksapükse. Keskmiseks vanuseks jäi 37. eluaasta.

Ligi kaks kolmandikku naistest tunnistas, et on üritanud takistada oma partneril teatud rõivaste ostmist ja 37 protsenti väitis, et ostab ise kõik riided, mida mees kannab.

Viiendik küsitletud naistest on pidanud mehe rõivavalikusse sekkuma, kui tegu on olnud väljaveninud teksapükstega. Suurimateks rikkumisteks peeti halvasti istuvaid pükse ning inetut pükste ja jaki kombinatsiooni. Vihatud rõivasteks osutusid ka ujumispüksid ja šokeerivalt lillelised särgid. 16 protsenti naistest pidas kõige jubedamaks vanamoodsaid, kulunud ja liiga kitsaid aluspükse.

Enamik küsitlusele vastanud naistest avaldas arvamust, et nende mees võiks välja näha nagu George Clooney ja Hugh Grant, kuigi tegelikkuses sarnaneb nende rõivastiil Jeremy Clarksonile.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles