Hendrik Normann: eesti naistel võiks olla rohkem eneseväärikust!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Normann
Hendrik Normann Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Näitleja Hendrik Normann tõi ajakirjas Naised vene naisi eesti naistele eeskujuks, sest nemad käivad seljad sirgus ja rinnad ees. Eesti naised peaksid tema meelest olema enesekindlamad ja kandma kontsakingi.

Kireva minevikuga mees tunnistas, et ta ei mõista naiste paanilist hirmu oma kehakaalu ja rõivaste suurusnumbri pärast. «Kui nende elu eesmärk on null olla, siis kahju, aga nende tahtmine sündigu. Ma soovitan leida muu tegevus, näiteks mõelda, kelleks saada, küll siis kaalumured muutuvad teisejärguliseks.»

Tänu Maie rollile seriaalis «Vanad ja kobedad», õppis mees kontsakingadel tippima. Enda kogemuste najal on ta avastanud, et eesti naistel puuduvad oskused kontsakingi ja kleiti kanda. Seda on ta märganud just pulmades.

«Ma olen oma silmadega näinud, kuidas tüdruk, kes käib pidevalt plätudega, ei saa pulmas kingadega trepist üles ja on nagu pime hobune,» rääkis ta. «Küll ei oska ta kingadega tantsida, siis kleiti kanda – kõik see kokku on nagu tsirkus Barcelona. Ja samas õhkavad kõik need noored neiud muudkui, kui seksikad ja toredad me oleme ja tahaks laia maailma – no kuulge, mul oleks häbi minna sihukesega kuhugi laia maailma.»

Hendrik Normann soovitas naistel takuriietest välja tulla ning vaadata oma vormi ja rühti. «Eneseväärikust ja uhkemat olekut ning riietumisjulgust, vaat seda oleks Eesti naistele rohkem vaja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles