Video: rinnakas blondiin paneb end kõrgustes proovile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kardad kõrgust? Ei julge ise kõrgele ronida? Polegi vaja, teised teevad seda sinu eest ja filmivad oma julgustükki.

Sel nädalal jõudis internetti video, kus blondide juustega naisterahvas kõrgustes kõnnib. Videos on näha, kuidas rinnakas naine kõnnib Moskvas ühe kortermaja kõrgel asuva kitsa lisakonstruktsiooni otsas, vahendab Huff Post.

Videost ei paista, et naisel oleks turvarihmasid või muid turvaelemente küljes. Ta jalutab käed vabalt ja kaamera on kinnitatud tema pea külge.

Kuid meessoost vaatajatel võib olla keeruline keskenduda naise julgustükile, sest kaadris on ka tema rinnapartii, mis video kommenteerijate tähelepanu osaks sai.

Esimesed kommentaarid videole olid «see muutis mu käed higiseks... aga mind mõnes mõttes rahustas see dekoltee» ja «ära hüppa, sul tõesti on kõik olemas, mille nimel elada».

Kuigi see naine võib olla Venemaa kõige seksikam kõrgustes kõndija, pole ta kindlasti ainus. Kõrgustes kõndimisest on Venemaal saamas uus kuum trend.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles