Video: flash mob-abieluettepanek

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks Pennsylvania osariigis elav mees tõestas laupäeval, et ükski armastusavaldus pole liiga ekstravagantne tema armastatu jaoks.

Ta organiseeris tänavale ligi 300 tantsijat, et armastatud naisele flash mob'i järel abieluettepanek teha, kirjutab Huffington Post.

Peigmees Joey Lancianese ja tema armastatu Alex DeLoia pidid kohtuma tänaval sõpradega, kui järsku üks mees tantsima hakkas. Temaga liitus peagi järgmine mees ja nii see seltskond muudkui kasvas.

Ka peigmees ühines tantsijatega ja tantsis tänaval mitme laulu saatel, viimane neist oli Bruno Marsi «Marry You», mille lõppedes ta palus oma armastatu kätt.

Et oma hullumeelne plaan täide viia, pidi Lancianese sulgema terve tänava. Mees planeeris ettepanekut kahe kuu jooksul, et asi ideaalselt välja kukuks. Oma pruudile valetas ta, et käis pesapalli mängimas, kuigi tegelikult oli tantsutrennides.

Lancianese on sündmuse kommentaariks öelnud, et tema usub, et abiellutakse vaid korra, seega ta tahtis, et tegemist oleks suurejoonelise sündmusega.

Naine ütles, et see oli tema jaoks täielik üllatus ja pärast ettepanekut oli ta sõnatu.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles