Parimad ja halvimad aastapäevakingid partnerile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea aastapäevakink teeb partnerile muidugi rõõmu, kuid halb kingitus võib panna teda kahtlema teie suhtes.

Kuidas aga leida õiget kingitust partnerile, kellega oled juba aastaid koos olnud? Toome YourTango abiga teieni parimad aastapäevakingitused ja ühtlasi ka näiteid kinkidest, mida ei tasuks oma kaaslasele osta.

Parimad kingid

1. Jagatud seiklus

Uued kogemused hoiavad suhte põnevana... isegi kui oled sama nalja oma abikaasa huulilt kuulnud juba 326 korda. Otsi midagi, mida kumbki teist pole enne proovinud – midagi, mida te mõlemad tahaksite teha – ja tehke see ära. Saate uusi mälestusi, näed oma partneri varjatud külge ja lisaks saad öelda, et viisid oma abikaasa langevarjuga hüppama, veine degusteerima või tangot tantsima.

2. Midagi, mis tähistaks teie kohtumist

Enamik inimesi kohtub oma kaaslasega tavalisel päeval. See, mis aga pärast seda päeva hakkab juhtuma, muudab selle kõik eriliseks. Taasloo teie esimene kohting; päev, mil kohtusite või päev, mil ütlesid partnerile «jah». Jooge mõned joogid baaris, kus kohtusite ja öelge oma koosveedetud aastate auks toosti. Sööge sama toitu, mida teie pulmas pakuti.

3. Midagi, mida alati kaasas kanda

Raha eest ei saa armastust osta, kuid selle eest on võimalik soetada imelisi aastapäevakinke. Osta kallimale midagi väärtuslikku, mis oleks ainult tema jaoks. Veelgi enam, soeta midagi, mida ta saab kogu aeg kaasas kanda. Jah, jutt käib ehetest, ilusast kellast, käe- või rahakotist. See peaks olema midagi sellist, mida partner ise endale ei raatsiks osta, aga samas mitte liiga pidulik, et sellega igapäevaselt käia poleks võimalik.

Halvimad kingid

1. Midagi, mis on sinu enda jaoks

Kingituse mõte seisneb selles, et partnerile näidata, kui palju sa hindad temaga veedetud aega. Kui tunned ise kingituse üle rohkem elevust kui tema, võib see olla märgiks, et ostsid kingi endale.

2. Midagi, mis seostub enesearenguga

Kui partner on väljendanud soovi liituda jõusaaliga, toituda tervislikumalt või saada jagu mõnest lapsepõlvetraumast, peaksid olema toetav. Kuid aastapäeva mõte on ainult selles, kui palju sa oma kaaslast armastad, mitte kui palju tervislikum, õnnelikum või rahulolevam ta olema peaks.

3. Kinkekaart

Mitte midagi ei ütle «ma ei tunne seda inimest, kellega ma aastaid koos olen maganud» paremini, kui kaaslasele kinkekaardi ostmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles