Nõuandeid unustamatuks pulmaööks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pulmaöö on sageli väga suurte ootustega seotud: see peab olema muinasjutuliselt romantiline öö. Kuidas saada üle liigsest ärevusest ja teha pulmaöö meeldejäävaks?

Romantika on paaridele suure tähtsusega. Paljud tunnevad enne saabuvat pulmaööd tohutut psühholoogilist survet, sest soov on pakkuda oma partnerile parimat, vahendab Gofeminin.de.

Toome sinuni mõned näpunäited, kuidas teha see õhtu meeldejäävaks – olgu see siis seksiga või ilma.

1. Ööbimine kodust eemal.

Kui valid pulmaööks hotelli, siis mõtle enne hoolikalt, kuidas sa pulmapeo organiseerid. Põhiline, et sa ei hakkaks hotellis selle peale mõtlema, millise segaduse su sõbrad sinu kodus võivad ühe ööga tekitada.

Juhul, kui sul on plaanis pikem reis ette võtta, siis et liigset muretsemist vältida, hoolitse selle eest, et keegi ka sinu kodul silma peal hoiaks.

Võõras keskkonnas rohkem enesekindlust!

2. Kanna pulmaööl kaunist aluspesu!

Mis sest et oled terve pulmapäeva lasknud mehel oma kleiti imetleda – ka aluspesu peab olema eriline.

Vali hoolikalt midagi uut ja seksikat, mida mees varem näinud ei ole. Pesu annab naisele enesekindluse ja loob ideaalsed tingimused uhkeks pulmaööks.

3. Loo romantiline atmosfäär!

Pista reisikohvrisse romantilist atribuutikat, millega tuba kaunistada – kindlasti peavad toas olema küünlad. Võid kasutada ka lõhnaaineid nagu näiteks kaneeli või roosi kroonlehti.

4. Romantiline muusika.

Varu pulmaööks rahulik ja romantiline muusika – miks mitte ka vanad head armastuselood!

5. Väldi üllatuskülalisi.

Lukusta igaks juhuks uks – siis võid end värske abikaasaga turvaliselt tunda ja keegi ei saa tulla teid segama.

6. Võta pingevabalt!

Liiga suured ootused võivad lõpuks pettumuse valmistada – võta pingevabalt ja naudi õhtut!

Enamik paare on koos elanud juba aastaid ning on korduvalt voodit jagatud. Mida kiiremini sa end psühholoogilise survest vabastad, seda rohkem sa õhtut naudid.

7. Anna oma paarilisele aega, ära kiirusta!

Kui sul on juba pikem suhe selja taga, siis tead väga hästi, mis su partnerile kõige rohkem voodis meeldib. Ära kiirusta – sul on aega terve öö!

8. Pulmakleidist vabanemine on eelmäng.

Paljud pruutkleidid vajavad äravõtmisel kellegi abi. Kasuta seda võimalust ja aita oma pruudil lahti riietuda. See on justkui eelmäng!

9. Ära joo liiga palju alkoholi.

Et pidada vastu pikk päev, ära tarvita palju alkoholi. Pidurda ennast, et pakkuda oma abikaasale parimat!

10. Lase šampus hommikusöögituppa serveerida!

Alusta pulmaööle järgnenud hommikut samuti romantiliselt! Hoolitse selle eest, et hommikul ootaks teid korralik hommikusöök, miks mitte šampanjaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles