Kas oled talle armukese eest või on teil suhe?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võtab ta sind tõesti tõsiselt, võid oled talle ainult armukese eest? Jolie.de toob sinuni üheksa fakti, mille järgi osav valetaja ära tunda.

1. Ta ei helista sulle.

Kui ta helistab sulle ainult öösiti ja soovib korraks sinu juurest läbi tulla, siis ei saa sellist meest tõsiselt võtta. Mehed, kes on tõeliselt armunud, saadavad sulle regulaarselt sms-sse ja helistavad ka normaalsetel kellaaegadel ilma tagamõtteta.

Soovitus: sa väärid palju enamat ja ei pea öö otsa oma mobiiltelefoni valvama ainult seetõttu, et võib-olla kavatseb ta sulle helistada.

2. Lõpeta afäär!

Ta helistab sulle ainult siis, kui ta on purjus. Teadagi, et alkohol teeb mehed julgemaks. Kui sa talle aga ainult pärast pubituuri meelde tuled, pane ennast maksma ja lõpeta see suhe kohe.

3. Ta ei vasta sulle.

Kui ta reageerib sinu kõnedele ja sõnumitele alles paar päeva hiljem või ei tee seda üldse, siis on see halb märk.

Kui seda juhtub ühel või paaril korral, ei tasu muretseda, kuid kui sulle hakkab tunduma, et mees on tsivilisatsioonist aegajalt kadunud, lõpeta suhe.

4. Ta ei käi koos sinuga väljas.

Oled oodatud oma sõbra sünnipäevale või muule sarnasele üritusele ja tahad, et ta sinuga kaasa tuleks. Hea küll, võib-olla on ta alguses pisut häbelik ja ei soovi sinu seltskonnaga veel tutvusi sobitada, kuid kui sul ei avenegi võimalust temaga koos välja minna, on asi kahtlane.

5. Ta ei tea, mida ta tahab.

Ta ütleb, et ei ole oma tunnetes kindel, kuid tahab sinuga seksida. Sellise suhte puhul, mil mees ei suudagi ära otsustada, mida ta sinu vastu tunneb, ära parem unistagi sellest, et ta sulle suurt armastust avaldama hakkab.

6. Suhe hakkab ära vajuma.

Kuigi kohtusite alles paari nädala eest, teatab noormees, et vajab puhkust või ta ei vasta isegi enam su kõnedele. Teisisõnu, ta on lihtsalt liiga arg, et olla sinuga aus ja suhe ära lõpetada.

Tee endale teene ja ära hoia enam temast kinni - elu läheb edasi ja kindlasti on sinu jaoks paremaid mehi kui see.

7. Afäär või suur armastus?

Ta ei tutvusta sind oma tutvusringkonnas. Isegi pärast mitut koosveedetud nädalat soovib sinu uus kaaslane oma sõprade juurde ilma sinuta minna. Sellel on vaid kaks seletust: ta kas häbeneb sind või ei taha, et teid hakatakse kohe paari panema.

8. Sina maksad tema arveid?

Ta kutsub sind välja sööma, kuid laseb arve sul tasuda. Ei ole just eriti sarmikas või mis?

Muidugi, hiljem võite ju vaheldumisi arveid jagada, kuid kui mees on naise välja sööma kutsunud, ei sobi arvete maksmist naise kaela veeretada.

9. Ei mingit suhet endise tüdruksõbra pärast!

Ta räägib pidevalt oma endisest naisest. Hea veel, et ta ei võrdle sind temaga! Kui sul on raske aru saada, kes siis tema jaoks kõige olulisem on, jäta see mees parem sinnapaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles