Lihtsad muutused parema näonaha nimel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tasakaalustatud toitumine, korralikult magamine ja õigete nahahooldustoodete kasutamine tagavad säravama jume ning tervema näonaha ilma suuri summasid kulutamata.

Enamus naistel on nii tihedad graafikud, et puhastavad ja aeganõudvad ilurutiinid tunduvad ebapraktilised. Tegelikult on taolised rutiinid ka ebavajalikud. Selle asemel, et teha suuri muutusi ja kulutada palju raha, võiks nupukate ja täpsete muutuste tegemine oma päevases rutiinis olla just see, mida su nahk vajab, kirjutab Yahoo! Shine.

Keskendu tervislikule toitumisele. Paljud nahahoolduse professionaalid on nõus väitega, et nahk on otsene peegeldus sellest, kui tervislik oled seestpoolt. Kuna me oleme see, mida me sööme, on tasakaalustatud menüü esimene samm, et saavutada tervem nahk. Ära keskendu rangele menüüle, vaid ürita iga söökord koostada omale värviline taldrik. Kui su menüüs on palju puu- ja juurvilju – ehk siis palju värve –, saad palju vitamiine, antioksüdante ja teisi kasulikke aineid.

Hoolitse naha eest iga päev. Sa ei pea veetma tunde peegli ees, kuid on oluline naha eest hoolitseda. Vähemalt võiksid iga päev nägu kaks korda pesta, kasutada näovett ja nahka niisutada. Õigeid tooteid kasutades ja iga päev naha eest hoolitsemisele natuke aega pühendades muutub su nahk kiiresti säravaks. Vali õige puhastusvedelik ja niisutaja ning alusta kohe!

Iluuni on oluline. Igaüks vajab 7-8 tundi und öö jooksul, et püsida tervena, kuid mitte kõik inimesed ei tea, miks see tegelikult vajalik on. Une ajal on kehal võimalus energiat taastada, piisava une abil kaovad tumedad ringid ja kotid silmade alt ning nahk püsib heleda, värske ja tervena kogu päeva. Ürita harjutada end kindla unerutiiniga ja anna oma kehale nii palju aega, kui see vajab. Kui oled ühe või kaks õhtut väljas pidutsenud, ära satu paanikasse. Korralik lõunauinak on hea võimalus end taaslaadida.

Tee algust koorimisega. Kui näokoorija on sulle veel võõras, on aeg lisada see oma iganädalasesse rutiini. Pole oluline, mis nahatüüp sul on, hea koorija aitab nahka heas korras hoida, muudab naha elastsemaks, soodustab uute naharakkude tekkimist ja hoiab nahatooni ühtlase ning tervena. Koorijat valides veendu, et see sobiks su nahatüübiga ja oleks mõeldud just näole. Kehakoorijad on õrna näonaha jaoks liialt karmid, seega ära hoia raha kokku kasutades kogu kehal ühte koorijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles