Ujumisriided igale kehatüübile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Bikiinihooaeg on peagi käes! Millised ujumisriided sobivad sinu figuuriga kõige paremini? Kuidas peita probleemsed kehaosad ja jätta endast rannas hea mulje? Sobiva mudeli leidmisel annab nõuandeid Brigitte.de.

Neli erinevat kehatüüpi:

1. Laiad puusad: vormikad rinnahoidjad, tagasihoidlikud supelpüksid

Kui sinu kehakuju on pirnikujuline, on kõige olulisem leida sobiv rinnahoidja, mis pakub rindadele head tuge.

Kõige paremini sobib sinu figuuriga tugevalt vormitud rinnahoidja, sest see hoiab tähelepanu rindadel. Pirnikujulise keha puhul tuleb rõhutada õlajoont, et luua tasakaal üla-ja alakeha vahel. Supelpüksid peaksid olema tagasihoidlikumad.

Sobimatud on V-kaelusega bikiinid.

2. Kitsad puusad: kolmnurksed päevitusriided push up-efektiga

Kui sinu puusa,-rinna- ja vööümbermõõdud on peaaegu samad, tuleks esile tõsta puusad ja rõhutada vöökohta, et imiteerida liivakella kuju.

Pilkupüüdvad on sinu seljas kolmnurkse lõikega topid ja kolmnurk-rinnahoidjad. Sügava kaelusega rinnahoidja tõstab su rinnad esile ning kaunistustega (pitsid, rõngad, ketid) bikiinipüksid sobivad sinu puusadega.

3. Laiad õlad: U-ja V-kujuliste kaelustega mudelid

Ümberpööratud kolmnurgakujulise keha puhul tuleb tasakaalustada erinevaid kehaosi ning muuta puusad visuaalselt suuremaks.

Kui sul on laiad õlad, suured rinnad, väikesed puusad ja saledad jalad, siis sobivad sulle kõige paremini U-ja V-kujuliste kaelustega mudelid. Vali ühte värvi laiade õlapaeltega rinnahoidjad ning sobita nende juurde lillemustriga bikiinipüksid.

4. Liivakellakujuline keha: pilkupüüdvad bikiinid

Kui sinu õlad ja puusad on laiemad kui vöökoht, on sul liivakellakujuline figuur.

Juhi tähelepanu oma naiselikule figuurile pilkupüüdvate bikiinidega. Parim valik on toetav rinnahoidja ja õlapaeltega mudelid ning taljet rõhutavad horisontaalsete triipudega bikiinid.

Sulle sobivad kõik värvid ja mustrid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles