Maaja Kallast: minu onu ütles, et on kolm vägevat asja - Inglise tina, Rootsi teras ja Vene naine

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaja Kallast
Maaja Kallast Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Etiketiõpetaja Maaja Kallast meenutas ajakirjas Kroonika modellisaate kohta kommentaari andes ja Xenast rääkides oma onu ütlust, et on kolm vägevat asja - Inglise tina, Rootsi teras ja Vene naine.
 

«Minul on tunne, et elu modellina ei ole edaspidi ainult üks tuledesära, vaid pigem tõsine töö, higi, valu ja pisarad - et selle on Xena ära tabanud. Tema on slaavi tüüp ja võib-olla on tal ka perekonnas niisuguseid inimesi, kelle kohta võib öelda, et vene hing on väga tugev,» rääkis ta veel.

Samuti arvas Kallast, et Xena kuulub selliste inimeste hulka, kellel ei ole sellest mitte kui midagi, et modellinduses tuleb end müüa kui kaupa. «Me müüme ju kõik ennast iga jumala päev. Mina müün ka ennast oma raamatute kaudu. See müük toimub muidugi küll intelligentsemal tasandil,» selgitas ta.

Saate kohta ütles Kallast, et see oli natuke provintslik ja oleks võinud olla natuke peenem. «Ja see trükkige must-valgel ära - inimese hinge ei tohi alandada ega solvata, sest see on sul terve elu kaasas!» lisas ta saates nähtud solvamistele ja alandustele viidates. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles