Zumbapidu kutsub laupäeval Vabaduse väljakule

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Vanalinna Päevad
Tallinna Vanalinna Päevad Foto: Liis Treimann

26. mail kell 15.00-17.00 toimub Vabaduse väljakul XXXI Tallinna Vanalinna päevade raames suur heategevuslik Zumbapidu.

Suur heategevuslik Zumbapidu toimub koostöös Eesti Liikumispuuetega Inimeste Liiduga. Üritus on kõigile tasuta, kuid annetuskastid ootavad täitmist.

Vabaduse väljakul on kohal kuni 25 parimat zumba treenerit Eestist ja välismaalt. Kavas on püstitada Eesti zumba tantsimise rekord.

Komandandi aia kõrvale püstitatakse Ronila kuue meetri kõrgune kolmes raskusastmes radadega ronimistorn ja kiikingukiik, mis jääb üles ka 27. maiks.

Asjad on võimalik jätta hoiule Inglise Kolledži spordihoonesse, tasu on 1 euro (sisaldab ka pesemisvõimalusi). Kellel veel jaksu ka pärast kahetunnist tantsu ujuda, siis see on võimalik 3.90 euro eest.

  • Zumba on emotsionaalne tantsuline fitnessprogramm. Iga tants zumba programmis on üles ehitatud kolmele või neljale kergesti järgitavale põhiliikumisele, millele lisatakse fitnesselemente.
  • Pärast zumba tantsimist tekkiv kirjeldamatu õnnetunne ja kiiresti kaduvad kilod on muutnud ligi 5 miljonit inimest nüüdseks juba 75 riigist üle kogu maailma tõelisteks zumba fanaatikuteks.
     
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles