Monika Tuvi: olen tõeline kanaema

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tuvi
Monika Tuvi Foto: TV3

Tantsustuudio Tantsugeen ja saate «Tantsi tagumik trimmi» treener Monika Tuvi (34) ütles ajakirjale Naised enda kohta, et on kohe kindlasti mõnes mõttes tõeline kanaema ja hoolitseb oma pesakonna eest, nii kuis jaksab.

«Ma naudin täielikult emaks ja perenaiseks olemist,» kinnitas tippratturi Jaan Kirsipuu elukaaslane ning poegade Maci (14) ja Samueli (2,5) ema.

Oma sära ja energia allikaks peab Monika eelkõige positiivset mõtteviisi. «Minu energias võib olla «süüdi» minu temperament, aga võib-olla see, et ma oskan rõõmu tunda ka väga väikestest asjadest. Ma olen iga päev õnnelik selle üle, et mul on kodus selline pesakond - mees, lapsed ja koerake - , keda ma jumaldan. Ja töö, mida ma armastan, ja need superägedad tantsulised inimesed, kes mu töö põnevaks teevad. Rohkem polegi vaja, et olla särav ja energiline.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles