Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Victoria Beckham avaldas, milline näitleja võiks eluloofilmis tema abikaasat kehastada

Copy
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Shutterstock

Kuigi praegu pole konkreetseid plaane David Beckhami mängufilmiks, tõstatas selle küsimuse laupäeval Vogue'i toimetaja Dame Anna Wintour.

Victoria (50) ja David (49) abiellusid 1999. aastal ning neil on neli last: Brooklyn (25), Romeo (22), Cruz (19) ja Harper (9).

Dokumentaalsari «Beckham» osutus Netflixi jaoks suureks hitiks. Dame Anna (74) tahtis nüüd Victoria käest teada saada, kas nad plaanivad ka suurel ekraanil oma lugu jutustada.

Ta küsis Victorialt: «Kui Beckhamite kohta tehtaks päris mängufilm, mitte dokumentaal, siis kes võiks sinu arvates sind, Victoriat, kehastada?»

Victoria oli üllatunud ja küsis vastukaaluks Anna arvamust: «Issand, ma ei oodanud seda küsimust. Ma ei tea. Keda sina arvad, et sobiks?»

Dame Anna pakkus välja, et hiljutises õudusfilmis «The Substance» mänginud Margaret Qualley võiks olla hea valik, vahendab Metro.

Seejärel küsis Anna ka David Beckhami rolli kohta: «Aga kes võiks mängida Davidit?»

Victoria jäi hetkeks mõtlema ja vastas siis ootamatu nimega: «Oh jumal, ma ei tea… No ütleme, et Brad Pitt.»

Publik naeris, kui Victoria selgitas oma valikut: «Ta näeb hea välja.» Seepeale pakkus Dame Anna naljatades välja ka Joe Alwyni, Taylor Swifti endise kihlatu.

Brad Pitt polegi võib-olla nii halb valik, arvestades, et ta on juba mänginud endist pesapallurit ja analüütikut Billy Beane'i filmis «Moneyball».

Victoria intervjuu Dame Annaga kanti otseülekandena üle YouTube'is ning kaadreid kasutatakse tema eelseisvas Netflixi dokumentaalsarjas – järjes David Beckhami dokumentaalile, mis linastus eelmisel aastal.

Hetkel pealkirjata sari järgib Victoria elu ja karjääri alates 1990ndate Spice Girlsi superstaaripäevadest kuni tänapäevase eduka moedisainerini.

Netflixi kirjelduses seisab: «Kuigi tema Posh Spice'i päevad on möödas, töötab Beckham täna selle nimel, et rajada moekeisririik – ja nüüd saavad fännid näha, mis selle loo taga tegelikult on.»

Netflix lubab eksklusiivset juurdepääsu Victoriale, tema perele ja lähedastele ning annab võimaluse näha, kuidas ta žongleerib oma äri ja pereelu vahel.

Režissööri pole veel kinnitatud, kuid spekuleeritakse, et Fisher Stevens võib naasta. Sarja toodab David Beckhami tootmisettevõte Studio 99.

Tagasi üles