Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KASULIK NIPP Robert Downey juuniori naine avaldas nende pika abielu saladuse (1)

Copy
Robert Downey juunior ja tema abikaasa on koos olnud juba 19 aastat.
Robert Downey juunior ja tema abikaasa on koos olnud juba 19 aastat. Foto: AFP/SCANPIX

Enamik vastabiellunuid loodab, et nende abielu kestab elu lõpuni, nii et nõu saamine kelleltki, kellel on olnud pikaajaline ja edukas abielu, pole kunagi halb mõte. Robert Downey juunior on üks neist, kes teab õnnelikust abielust kõike.

Robert Downey juunior abiellus Susan Downeyga augustis 2005. Enne seda olid näitlejal keerulised ajad, sageli sattus ta seadusega pahuksisse näiteks oma narkosõltuvuse tõttu. Filmistaari karistati isegi kolmeaastase vangistusega, sest ta jättis 1999. aastal kohustusliku narkotesti tegemata.

Kuid Downey juunior suutis oma elu täielikult muuta ning kiitis selle eest oma abikaasat Oscari galal tehtud kõnes.

«Ta leidis mu, kui olin nagu päästmist vajav väike lemmikloom ja ta armastas mind tagasi elule. Sellepärast ma siin olen. Aitäh,» ütles Robert Downey juunior oma abikaasat tänades.

Paar kohtus esimest korda 2003. aastal filmi «Gothika» tegemisel, kaks aastat hiljem nad abiellusid. Neil on ka kaks last: 12-aastane Exton ja 9-aastane Avri.

Paljud mõtlevad, kuidas paar on suutnud oma abielu hoida, kuid õnneks on Susan selle saladuse nüüd avaldanud.

Susan selgitas, et neil on üks oluline reegel – nad ei veeda eraldi rohkem kui kaks nädalat korraga. 

«Meil on kahe nädala reegel, mis tundub sageli liiga pikk, kuid me ei ole kunagi rohkem kui kaks nädalat lahus, ilma et me üksteist näeksime ja perekond koos oleks,» ütles Susan ajakirjale The People.

«Õnneks eelistame me olla justkui rändtsirkus, kui see vähegi võimalik on,» lisas ta.

Paar püüab sellest lihtsast reeglist kinni pidada, kuid mõnikord võib elu olla kummaliselt ettearvamatu, seega ei mõtle nad liiga palju ette, vahendab Unilad.

Tagasi üles