Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

FOTOD Avalikkuse eest varjus püsinud 80ndate popiprintsess särab nagu ei kunagi varem

Copy

Ta vallutas edetabelid 80ndatel oma kuulsa naiste poproki bändiga ja peaaegu neli aastakümmet hiljem on Susanna Hoffs (65) veelgi säravam kui kunagi varem.

Tema bänd The Bangles tõusis kuulsuse tippu 1986. aastal singlitega «Walk Like an Egyptian» ja «Manic Monday», millest viimase kirjutas ei keegi muu kui Prince.

Bändi kuulusid ka õed Vicki ja Debbi Peterson ning basskitarrist Micki Steele.

Lausa 38 aastat pärast edetabeliedu märgati harva avalikkuses nähtavat Susanna Hoffsi Los Angeleses siis, kui ta oli välja andnud oma uue sooloalbumi.

Hoolimata mööda läinud aastatest näeb naine endiselt suurepärane välja! Tundub, nagu ta ei oleks vahepeal päevagi vananenud!

Paljude aastate jooksul on Susanna hoidnud madalat profiili ja nautinud rahulikku elu oma filmirežissöörist abikaasa Jay Roachiga, kellega ta abiellus 1993. aastal, olles väidetavalt enne kohtamas käinud Michael J. Foxiga.

Neil on kaks poega: Sam Rayfield Roach (25) ja Jackson Roach (29).

Pärast aastaid muusikast eemalolekut on laulja välja andnud uue sooloalbumi nimega «The Lost Record», millel on laulud, mis salvestati algselt 90ndatel, kuid tol ajal need ei ilmunud.

Enne soolokarjääri oli ta bändi The Bangles üks asutajaliikmeid. Bänd loodi 1981. aastal ja oli osa California Paisley Undergroundi liikumisest.

Algkoosseisus oli basskitarrist Annette Zilinskas, kuid ta lahkus bändist 1983. aastal ja tema asemele astus Micki Steele, kes oli varem mänginud bändis The Runaways.

Aasta hiljem sõlmis bänd lepingu Columbia Recordsiga ja andis välja oma debüütalbumi «All Over The Place», tuuritades Cyndi Lauperi soojendusartistina.

Sel ajal pälvisid nad ka Prince'i tähelepanu, kes pakkus neile lugu «Manic Monday» nende teise albumi «Different Light» jaoks, aidates sellega kinnistada The Banglesit kui üht tolle aja suurimat bändi.

The Bangles võitis 1987. aastal Brit Awardsi parima rahvusvahelise bändi kategoorias, edestades isegi selliseid artiste nagu A-ha ja Bon Jovi, kirjutab Metro.

Kuid vaid kolm aastat hiljem pärast nende kolmanda albumi ilmumist läks bänd laiali ja Susanna alustas oma soolokarjääri.

Vaatamata positiivsetele arvustustele ei saavutanud laulja oma kahe sooloalbumiga sama suurt edu kui The Bangles.

Tagasi üles