Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KUUM GALERII Naised, pange end valmis! Austraalia seksikate tuletõrjujate kalender tuleb taas!

Copy
Kuumad Austraalia tuletõrjujad poseerivad uues kalendris päästetud loomadega.
Kuumad Austraalia tuletõrjujad poseerivad uues kalendris päästetud loomadega. Foto: Pressimaterjalid

Populaarne tuletõrjujate kalender Austraaliast tuleb taas. Terve trobikond seksikaid ja äärmiselt heas vormis mehi teisest maailma otsast on end taas pisut paljaks koorinud ning poseerivad koos armsate loomakestega, et nunnufaktor veel kõrgemale lüüa.

Sel aastal toob populaarne kalender esile südantsoojendavad hetked, kus tuletõrjujad suhtlevad päästetud loomadega. Alates mänguhimulistest kutsikatest ja koertest, armsatest kassipoegadest, Austraalia metsloomadest ja lõpetades taluloomadega – iga kuu toob vaatajateni kaasahaarava foto, mis mitte ainult ei tähista tuletõrjujate vaprust, vaid tõstab ka teadlikkust loomapäästeorganisatsioonide kohta. 2025. aasta kalendrid lubavad südameid soojendada ning toetada olulisi eesmärke.

Alates selle esmaesitlusest 1993. aastal on kalender annetanud üle 3,5 miljoni dollari heategevuseks nii Austraalias kui ka kogu maailmas. Kalendri uhke ajalugu loomapäästekeskuste ja Austraalia metsloomade toetamisel jätkub. Samuti saavad annetustest kasu Austraalia maapiirkondade tuletõrjujad ja vähki põdevad lapsed.

Austraalia tuletõrjujate kalender ripub toetajate seintel enam kui 90 riigis üle kogu maailma. Kalendri tuletõrjujad on väga nõutud – nad astuvad üles maailma populaarseimates telesaadetes ja ajakirjades. 

Vaata, millised pildid kaunistavad järgmise aasta kalendrit!

Tagasi üles