Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Suur muutus suhteturul! Vaata, kuidas on paaride tutvumisviisid 90 aastaga muutunud (1)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kui veel 30 aastat tagasi tutvusid paarid näiteks pidudel või tuttavate kaudu ja kohtingurakendustest ei osanud keegi veel unistadagi, siis tänapäeval on asjad täiesti pahupidi pööratud. Heidame pilgu paaride tutvumisviiside populaarsusele ja nende muutustele viimase sajandi jooksul.

1930ndatel mängis kaaslase leidmisel kõige olulisemat rolli perekond. Kuid tulevase kallimaga tutvuti ka koolis, sõprade ning naabrite kaudu. Väga oluliseks tutvumiskohaks olid ka kirikud, baarid ja restoranid. Loomulikult ei leidnud tol ajal keegi oma kaaslast internetist – kellelgi polnud veel halli aimugi, mis põnev tegelane see veel on!

Järgneva kahekümne aasta jooksul langes märgatavalt pere osatähtsus ja aina rohkem tutvuti oma tulevase abikaasaga baaris kohtudes ja sõprade kaudu.

90ndatel ilmus pildile internet ning inimesed hakkasid seda kohe ka agaralt uute tutvuste sõlmimisel kasutama. 

Nüüdseks on just internetist saanud ülekaalukalt number üks koht, kust inimesed endale sobiva kaaslase leiavad. Internetile järgnevad sõprade ja töökaaslaste kaudu tutvumine, baarid ning restoranid, peretuttavad, kool, kirik, naabrid ja ülikool. 

Vaata allpool, kuidas on tutvumisviisid ajas muutunud!

Tagasi üles