Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

GALERII Tuntud Eesti naistest said säravad modellid

Copy
Riina Laanetu elustiil #3 Kevad 2025 mood x MonaLisa.
Riina Laanetu elustiil #3 Kevad 2025 mood x MonaLisa. Foto: Dariia Dudarieva

Sel nädalal toimunud üritustesarja Naiste Elustiil & Disain seekordsel vestlusõhtul esitleti Riina Laanetu tulevase kevadhooaja uusi mudeleid «Dress-Up – Dress-Down» kollektsioonist.

16. oktoobri õhtupoolikul toimunud elustiiliüritusel esitles Riina Laanetu oma 2025. aasta kevadhooaja uusi mudeleid kollektsioonist «Dress-up, dress-down». Moelaval võis kohata paljusid tuntuid Eesti avaliku elu tegelasi, nagu näiteks Helen Randmets, Kerttu Tänav, Greta Korjus, Agne Vaher, Mirjam Väljaots ja Adeline Vaher Vahter. Glamuurselt vestlusõhtul keerutas plaate DJ Greta Korju.

«Dress-Up — Dress-Down» kollektsiooni teeb eriliseks just selle multifunktsionaalsus. Aegumatute öösinise ja telliskivi halli kõrvale lisandub nüüd uus värv, milleks on luksuslik bordoo, mis sobib nii blondidele kui brünettidele. Kasutatud on kvaliteetseid materjale nagu vill, siid, viskoos ja naturaalne nahk. Kollektsiooni ikoonideks on uues võtmes seelik-püksid, mida saab kanda nii miniseelikuna kui eemaldatavate säärega pükstena, samuti pikad banana-cut-püksid, mis muutuvad lihtsa liigutusega Capri püksteks. Jakid on varustatud eemaldatavate või lukuga varrukatega. Kollektsioon pakub ajatut disaini ja mitmekülgseid, omavahel kombineeritavaid rõivaid, mida pole maailmas veel varem nähtud.

Lisaks uue disainiga tutvumisele oli külalistel võimalus vestlusõhtul kuulata tunnustatud Confido naistearste dr Paula Pärnat ja dr Lea Langi, kes rääkisid uudsest MonaLisa laserprotseduurist ehk vaginaalsest laserravist. Kuigi tegemist on maailmapraktikas väga kõrgelt hinnatud meetodiga, siis Eestis on see veel küllaltki uus ja vähetuntud raviviis günekoloogias. 

«Tänane koostöö Riina Laanetuga on unikaalne ja luksuslik kogemus, kus meie kliendid saavad nii moenõuandeid kui ka teadmisi mittekirurgilistest esteetilise meditsiini protseduuridest,» ütles Confido Esteetika ja laserravi kliiniku juht Silja Tina.

Laanetu selgitas, et ürituste eesmärk on arutleda ka teemadel, mis võivad esmapilgul tunduda justkui tabu, kuid on tegelikult loomulikuks osaks naise eluteel. «Minu brändi filosoofiaks on vaadata elukvaliteeti ja heaolu tervikut – nii füüsilist kui ka vaimset heaolu. Nii tekkiski soov pakkuda mind ümbritsevatele naistele ja klientidele natuke rohkemat, kui seda, mida saab pesumasinas maha pesta. Teadmised on väärtus ja need käivad meiega kaasas ning terve, tark ja stiilne naine ongi ise nagu luksus kaubamärk. Olen veendunud, et elukvaliteeti saab tõsta vaid terviklikult lähenedes ja enda tervise ning välimuse eest hoolitsemine on selle lahutamatu osa,» rääkis Laanetu.

Käesoleva aasta jaanuaris alguse saanud üritustesarja Naiste Elustiil & Disain eksklusiivseid vestlusõhtuid korraldatakse kolm kuni neli korda aastas. Üritused on teaduse- ja meditsiinipõhised ning praktilised, vestlusõhtutel esinevad oma ala professionaalid, meedikud ja spetsialistid. Lisaks naiste tervise teemade käsitlemisele tutvustab Riina Laanetu üritustel oma uusi disaine, andes osalejatele võimaluse osa saada ka erinevatest moeideedest. Järgmine vestlusõhtu toimub juba uuel aastal. Kõik vestlusõhtute teemad on saanud inspiratsiooni Riina Laanetu disainist.

Tagasi üles