Althea moedisainer Thea Pilvet-Martinson ei armasta segast juttu ja õõnsaid sõnu. Ta teab, mida naised kanda armastavad ja mis inimesed ilusamaks muudab. Ning vähe sellest – ta teab seda igas mõõdus naiste kohta. Jah, kuulsite õigesti! Pilvet on üks väheseid moeloojaid, kes kavandab igas suuruses naistele – nii tibatillukestele 32 suuruse kandjatele kui kaunilt kurvikatele 50 mõõdus naistele.

Millised suured naised on?

Minu silm suudab inimesele peale vaadates otsekohe öelda, millist numbrit ta kannab. Kuid mida ka kinnitan – kui on liikuv naine, võivad tema mõõdud vastata väga suurele numbrile. 48 võib olla väga kena! Just mõne päeva eest tuli meile poodi üks 48 suurust kandev kaunitar, proovis meie mudelit selga, vaimustus ja ostis praktiliselt kõik kleidid enda suuruses korraga ära. Väga õnnelik oli. Suuremad naised on imekaunid.

Mul on kliente, kes ei saa tavalisest poest mitte midagi. Ja kui ta üle mõõta, siis selgub, et tal on lihtsalt teistmoodi proportsioonid, sageli väga ilusad ja naiselikud proportsioonid. Näiteks lühike selg ja pikad jalad, uhkem büst või puusad.

Suurusnumber ei takista olla ilus! On ka juhtunud, kus naine palub – ma ei taha, et mees mu numbrit näeks. Siis oleme tasakesi selle numbri ära ka võtnud. Õige istuvus kaunistab alati. Suurusnumber ei loe midagi.

Mis suurust kõige rohkem ostetakse?

Mis on üllatav - väga populaarsed suurused on just...