Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

EBAINIMLIK Mees hoidis naist, ämma ja seitset last 20 aastat pantvangis, kuid sellega ta ei piirdunud

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Brasiilias süüdistab politsei isa ja abikaasat oma naise, nende seitsme lapse ja ämma seksuaalses kuritarvitamises ja vangistamises kahe aastakümne jooksul, vastavalt mitmetele raportitele.

Väidetavad kuriteod tulid ilmsiks pärast seda, kui üks tütardest põgenes Novo Oriente de Mina linnas asuvast kodust, teatas kohalik politsei vastavalt mitmele Brasiilia väljaandele.

54-aastane mees, kelle nime raportites ei avaldatud, hoidis oma 40-aastast naist väidetavalt vangistuses peaaegu kogu nende abielu aja, ütles Herika Ribeiro Sena Teofilo Otoni piirkondlikust tsiviilpolitseijaoskonnast.

«Kannatanu lahkus majast ainult selleks, et saada toetusi ja sageli saatis teda mees,» ütles Sena.

«Ükski naaber ei tundnud teda, isegi tema sugulastel polnud temaga kontakti,» ütles ta. 

Paaril oli lapsi vanuses 3 kuni 22 aastat, kes olid samuti mehe ohvrid, teatas politsei. Tütred väidavad, et isa on neid seksuaalselt väärkohelnud, vahendab The People. Politsei väitel ütlesid tütred, et mees puuris majaseintesse augud, et neid duši all ja riietumise ajal jälgida.

Mees kuritarvitas väidetavalt ka oma nüüdseks surnud ämma. Politsei andmetel suri naine pärast haigestumist, kuna teda ei hooldatud korralikult.

Meest süüdistatakse ka kolme loote matmises oma kinnistule. Nimelt sundis ta oma naist kolme rasedust katkestama, andes talle ravimeid, väidab politsei.

Meest süüdistatakse ebaseaduslikus vabaduse võtmises, haavatava isiku vägistamises, psühholoogilises vägivallas, abordis ja surnukeha varjamises.

Kahtlusalune on vahi all ja ta on eitanud kõiki talle esitatud süüdistusi.

Tagasi üles