Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KUIDAS NII? Naine avastas, et meest, kellega ta oli 2 aastat suhtes olnud, ei olegi olemas

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raushan_films / Shutterstock

Ilmselt on ikka tulnud kellegi uue inimesega kohtingule minnes pähe kahtlusi, kas kõik ilus, mida teine räägib, vastab ka tõele. Aga kas oled kunagi kahtlustanud seda, et see teine pool üldse eksisteerib?

Täpselt sellisest olukorrast leidis end üks naine, kes jagas oma südantlõhestavat lugu sellest, kuidas ta avastas, et mees, keda ta oli kaks aastat pidanud oma poiss-sõbraks, osutus kelmiks, keda tegelikult ei eksisteerinudki sellisena, nagu ta oli ennast esitlenud. 

Anonüümseks soovida jäänud naine leidis oma «poiss-sõbra» sotsiaalmeedia kaudu, kuhu ta kirjutas, et otsib kaaslast, kes oleks veidi nohiklik. Peagi võttis temaga ühendust mees, kes väitis, et on just selline partner, keda naine otsib.

«Ta kirjutas mulle, et on nohiklik mees, ja isegi saatis pilte endast. Ma hakkasin teda kohe sümpaatseks pidama,» selgitas naine Redditis. Mees rääkis, et tal on olnud kaks vägivaldset ekskaaslast ja rääkis, kuidas tunneb, et mitte keegi ei armasta teda ja vihkab oma välimust. Üllatuslikult jagas ta ka, et terapeut oli talle öelnud, et ta mängib ohvrit, kuigi on ise olnud vägivaldne.

Märksõnad

Tagasi üles