Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Prints William tegi üllatava vihje, mis ameti juurde ta võib tulevikus naasta

Copy
Prints William külastas RAF Northolti Ühendkuningriigis 1. oktoobril 2024, et vaadata üle kaks uut õhukiirabi helikopterit.
Prints William külastas RAF Northolti Ühendkuningriigis 1. oktoobril 2024, et vaadata üle kaks uut õhukiirabi helikopterit. Foto: George Rogers / SIPA / George Rogers / SIPA / Scanpix

Pärast suvepuhkuse lõppu on prints William taas süvenenud oma kuninglikesse kohustustesse. Hiljutisel ametlikul visiidil avas prints William oma minevikust ühe erilise peatüki, mida ta siiani väga igatseb.

Nimelt külastas ta 10. septembril Walesi õhukiirabi keskust Llanellis Lõuna-Walesis ja tunnistas, et igatseb väga oma aega õhukiirabi piloodina (Wales Air Ambulance). William, kes töötas aastate jooksul mitmeid kordi piloodina, viitas isegi, et ühel päeval võiks ta kaaluda sellele erialale naasmist, kuna see periood oli tema elus väga oluline.

William töötas East Anglias õhukiirabi piloodina aastatel 2015–2017 ning enne seda oli ta RAFi otsingu- ja päästeteenistuse piloot. Visiidi ajal, mil tähistati õhukiirabi nädalat, viitas ta sellele, et võib-olla naaseb kunagi kopterirooli. «Ma tahaksin väga taas lennata, võib-olla saaksin nädalavahetusel vabatahtlikuna osaleda ja teha väikese tagasituleku,» ütles William. Ta lisas veel: «Ma ei suuda lõpetada kopteritest ja meditsiinikomplektidest rääkimist... Ma igatsen seda kõike ja tahaksin siia veidi kauemaks jääda.»

Tagasi üles