Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Orgialt tulnud naine: nime küsin alles pärast seda, kui oleme just metsikult seksinud

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Seksipidude maailm võib sageli tunduda salapärane ja piiratud füüsilise lähedusega, kuid paljude jaoks on see hoopis koht, kus luuakse sügavaid ja pikaajalisi sõprussuhteid. Kaks Inglismaalt pärit naist, kes on seda kogukonda enda jaoks avastanud ja kellele see on andnud palju enamat kui lihtsalt ajutised kohtumised, on Leanne Yau (26) ja Lou (34).

Leanne Yau, LGBTQ+ tutvumisäpi Taimi polüamooria ekspert, on saanud mitmeid häid sõpru just seksipidude kaudu. Üks meeldejäävamaid kogemusi toimus Londoni mängupeol Crossbreed, kus ta osales 14-inimeselises orgias. Pärast üritust, kui kõik olid end puhtaks pesnud ja riietanud, astus Leanne baaris mitme inimese juurde ja vahetas kontaktandmeid.

Ta meenutab naerdes: «Mulle meeldib küsida inimestelt nende nime pärast seda, kui oleme just metsikult seksinud.» Sellest sündis sõprus nelja inimesega, kellega Leanne on siiani tihedalt seotud. Hiljuti kohtus ta ühe paari vastsündinud lapsega Brighton Pride'il ja aitas tähistada nende uut eluetappi polüamoorsete lapsevanematena.

Tagasi üles