Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Billie Eilish tegi oma tervise kohta jahmatava paljastuse

Copy
Billie Eilish
Billie Eilish Foto: Shutterstock

Kuigi Billie Eilish (22) on noor, ütleb ta, et tema keha ei tunne end sugugi noorena. Laulja tunnistab, et tunneb end justkui oma kehaga sõjas olevat.

Laulja rääkis novembrikuu Vogue'i kaaneloos, et on aastate jooksul esinedes saanud mitmeid vigastusi. Eelkõige on ta tegelenud vigastustega, mis on seotud tema hüpermobiilsusega – see tähendab, et tema liigesed venivad tavalisest kaugemale.

«Ma olen olnud valudes alates üheksandast eluaastast,» ütles ta väljaandele, märkides, et tunneb, nagu oleks ta olnud oma kehaga aastaid sõjas. «Kasvades kuulsin tihti, kuidas inimesed ütlesid: «Oota, kuni vanemaks saad! Sul hakkab igalt poolt valutama!» Ja ma mäletan, et see ajas mind nii vihale.»

Eilish tunnistas, et lisaks füüsilistele probleemidele võib esinemine tuhandete inimeste ees vahel olla üksildane kogemus.

«Mul on tuuril olnud tõeliselt tumedaid aegu,» selgitas ta. «Pikka aega elasin justkui ajutises olukorras. Mõtlesin, et jah, ma tuuritan praegu ja see on natuke ebameeldiv, aga küll see läbi saab. Aga tõde on, et see jätkub terve minu ülejäänud elu.»

«Ma ei saanud aru, et tuuritamine võiks olla nauditav,» jätkas ta. «Olin aastaid väga üksildane ja ma ei soovi enam sellist elu. Ma tahan nautida nii esinemisi kui ka oma vaba aega.»

Eilish on varem avameelselt rääkinud ka depressioonist, mis on olnud kurnav, sealhulgas intervjuus Rolling Stone'ile.

«Kogu oma elu pole ma tegelikult kunagi olnud õnnelik inimene. Olen olnud rõõmus inimene, aga mitte õnnelik,» ütles laulja tänavu aprillis. «Ma kogen rõõmu ja naeru ning oskan asjades nalja leida, aga ma olen loomult depressiivne inimene.»

«Ma jõudsin murdepunkti,» selgitas ta. «Mul oli hetk, kus mõistsin: «Issand jumal, ma pole seitsme aasta jooksul kordagi lõbutsenud.» Tõesti. Mul oli illusioon, et ma olen seda teinud, sest kes muu kogeb 17-aastaselt Grammydele minekut ja viie auhinna võitmist? Aga tegelikult mõistsin, et elus pole ma eriti palju kogenud. Ma ei käinud viis aastat väljas. Kuidas ma oleksingi saanud midagi kogeda?»

Grammy võitja ütles väljaandele, et ta püüab leida endas üles selle tunde, mis tal oli 2019. aastal, mida ta nimetas oma elu parimaks ajaks. Eilish lisas, et tema kolmas album «Hit Me Hard and Soft» aitas tal taasühendada oma vana minaga.

«Kogu see protsess on tundunud, nagu ma tuleksin tagasi selle tüdruku juurde, kes ma kunagi olin,» ütles ta albumi loomise kohta. «Ma olen teda leinanud. Olen teda otsinud kõiges ja tunnen, nagu maailm ja meedia oleksid ta peaaegu ära uputanud. Ma ei mäletagi, millal ta kadus.»

Allikas: People

Tagasi üles